UFC

(VIDEO) Ovog vikenda vraća se Gregor Gillespie, pogledajte njegove do sada najbolje UFC trenutke

Gregor Gillespie
 Sarah Stier/Getty Images/Profimedia
Dugo je trajao oporavak Gregora Gillespieja nakon teškog poraza koji mu je nanio Kevin Lee

Gregor Gillespie (13-1, 6-1 UFC) dočekao je studeni 2019. godine kao jedan od najvećih potencijala u UFC-u, posebno u lakoj kategoriji. Sa šest uvjerljivih pobjeda došao je do najveće borbe karijere, budući da ga je s druge strane čekao Kevin Lee. Kako je Lee bio u svojevrsnoj krizi, Gillespie je u borbu ušao kao podosta veliki favorit, no dočekao je prvi poraz u karijeri. I to jednim od najbrutalnijih nokauta te godine. Lee ga je sredinom prve runde završio udarcem nogom u glavu.

16 mjeseci nije Gregora bilo u Octagonu, no sad se vraća. Nadolazećeg vikenda na UFC on ESPN 21 priredbi čeka ga borba protiv Brada Riddella, borca koji uvelike svojim rezultatima podsjeća upravo na njega, dok se nalazio u spomenutom usponu prema vrhu. A taj uspon tema je videa koji je UFC objavio na svojoj YouTube stranici.

Nije kasno za Gillespieja da ponovno pokaže što može i da potvrdi kako mu se protiv Leeja dogodio trenutak nepažnje. Ako se vrati tako što će prekinuti niz sjajnog borca iz novozelandskog City Kickboxinga, bit će to ujedno i poruka cijeloj kategoriji. Gregor Gillespie je možda u ovom vremenu pauze pomalo zaboravljen, ali ima priliku lako ljudima osvježiti pamćenje. Zapravo, to možete napraviti već gledanjem ove kompilacije.

Uživajte!

Linker
19. travanj 2024 00:37