UFC

(VIDEO) Paddy ponovno šokirao tjelesnom transformacijom, pogledajte koliko je kilograma nabacio u dva tjedna

Paddy Pimblett

 Screenshot/YouTube (Paddy The Baddy)
Plavokosi borac iz Liverpoola nastavlja sa starim prehrambenim i životnim navikama

Na UFC 304 priredbi u Manchesteru krajem prošlog mjeseca, Paddy Pimblett je (trokutom) prisilio na predaju Kinga (Bobbyja) Greena u prvoj rundi, te tako upisao svoju šestu uzastopnu pobjedu pod okriljem UFC-a, u džep stavio dvostruki bonus od 200.000 dolara i izborio se za poziciju (15.) među rangiranim borcima lake divizije. Britanska MMA zvijezda, dakle, uživa u najboljim danima svoje profesionalne borilačke karijere, a ispratio je to, dakako, i novom tjelesnom transformacijom.

"Baddy" je, naime, za meč s Greenom postigao vrhunsku fizičku formu i "izrezani" izgled, te tjelesnu masu do 70 kilograma, koliko mu je bilo potrebno za zadovoljiti težinske gabarite "lightweighta". U nedjelju je, međutim, objavio videozapis na svom YouTubeu kanalu iz kojeg je razvidno kako trenutačno teži 90 kilograma. Za samo dva tjedna, dakle, Pimblett je nabacio 20 kilograma, koje će ponovno morati skidati za sljedeći meč.

Plavokosi borac iz Liverpoola poznat je po težinskim oscilacijama, kao i, u najmanju ruku, opuštenom načinu života između pripremnih kampova, no ovakve težinske promjene zasigurno ostavljaju traga na njegovom organizmu, a posljedice bi se mogle u nekom trenutku negativno odraziti na njegovo zdravlje. Čini se, međutim, da 29-godišnjeg Britanca to i ne zabrinjava previše, a u što se možete uvjeriti i sami u videozapisu koji slijedi.

Linker
11. rujan 2024 16:36