UFC

(VIDEO) Pet tjedana nakon teške ozljede Chris Weidman opet je na nogama

Chris Weidman
 screenshot (Instagram)
Oporavak bivšeg UFC prvaka za sada ide u jako dobrom smjeru

24. travnja jedan je od najgorih datuma u karijeri Chrisa Weidmana. Težak lom noge doživio je u borbi protiv Uriaha Halla, a već na podu Octagona, samo pogledavši u nogu, bilo mu je jasno da ga čeka dugi oporavak, kao i da mu prijeti kraj karijere. Za početak morao se pomiriti s time što se dogodilo i krenuti s rehabilitacijom.

Točno pet tjedana kasnije, Chris je čovjek prepun pozitive. Kako je odlučio sa svojim Instagram pratiteljima podijeliti cijeli put oporavka, tako svako malo vidimo pokoji "update" trenutnog stanja. Sredinom ovog tjedna pohvalio se radom na antigravitacijskoj traci za trčanje, gdje uspijeva hodati koristeći tek polovicu svoje tjelesne mase.

No, puno veće iznenađenje dogodilo se danas, kad ga je supruga snimila u prvom hodu po kući otkako se ozljeda dogodila. Naravno, to ne ide lako, oslanja se na zdravu nogu, no svakako je radi o velikom napretku. Svatko tko je doživio sličnu ozljedu zna što je mjesec dana u takvom slučaju. No, sportski duh i snaga volje svakako čine svoje.

Pogledajte kako je Chris napravio svoj prvi novi korak. Nadamo se da će oporavak nastaviti na isti način.

Linker
27. travanj 2024 03:09