UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Tom Aspinall bacio Sergeja Pavloviča u drugu dimenziju i osvojio naslov privremenog prvaka

 SARAH STIER Getty Images Via Afp
Snimku nokauta možete pogledati na linku koji će biti na dnu članka

Noćas smo svjedočili uistinu sjajnoj UFC 295 priredbi u njujorškom Madison Square Gardenu. Iako su mnogi oduševili, ispravno je istaknuti dvojac koji je obilježio dvije glavne i najiščekivanije borbe večeri: Alexa Pereiru i Toma Aspinalla. Dok je prvi postao prvak poluteške kategorije i tako dodao i to u svoj već bogati UFC rezime, drugi je postao privremenim prvakom kraljevske kategorije nakon što je za borbu doznao nešto više od dva tjedna prije događaja.

Već i mrtve ptice koje su otpale s grane znaju da su glavnu borbu večeri trebali sačinjavati Stipe Miočić i Jon Jones, ali zbog ozljede potonjeg to je otpalo, a onda je ugovorena borba za privremeni pojas teške kategorije. Aspinallov protivnik bio je Sergej Pavlovič, a na iznenađenje mnogih, upisao je nokaut u prvoj rundi protiv zastrašujućeg Rusa.

Krenuo se Aspinall odlično kretati, a borbu je otvorio snažnim "low kickom". Napadao je Pavlovič krošeima, a jednim ga je čak i čisto pogodio što je Britanac itekako osjetio, ali nastavio je raditi nožnim udarcima, a zatim je čisto pogodio Rusa s dva direkta i poslao ga na pod te nokautirao.

To je najveća pobjeda engleskog teškaša do sada, a da biste i vi bili u potpunosti u toku kako je točno pobijedio, sekvencu nokauta možete pogledati OVDJE.

Linker
15. svibanj 2024 13:42