UFC

(VIDEO) Pogledajte kako su sumještani dočekali Alexandrea Pantoju nakon što je uzeo UFC titulu

Pantoja doček

 Twitter (mmafightingonsbn)
Što je sljedeće za njega nije u potpunosti jasno, a neki govore da Morena čeka čak druga kvadrilogija

Prije dva tjedna Alexandre Pantoja svladao je Brandona Morena po treći puta sveukupno, no pobjeda mu je ovog puta bila najznačajnija jer je i ulog bio najveći. Moreno je ovog puta imao pojas u muha kategoriji, a najavljivao je kako će konačno osvetiti dva prethodna poraza koja mu je zadao Pantoja.

Međutim, to se nije dogodilo jer je ponovno slavio Pantoja, ovog puta podijeljenom odlukom sudaca. Moreno je dosta rano u borbi slomio i ruku što ga je dodatno ometalo tokom samog okršaja, no pitanje je bi li rezultat bio različit i da do ozljede nije došlo.

Pantoja je također djelovao kao da je brzo ostao bez kondicije, no borbu je uspio privesti kraju i čak pobijediti. Najveću pažnju javnosti je privukao nakon borbe kada je rekao kako je radio za Uber Eats i dostavljao hranu dok je još bio aktivan UFC borac. Kasnije je izgleda ‘‘dobio po prstima‘‘ te je izjavu malo preformulirao, no ono što je najvažnije, sada je pojas u njegovom vlasništvu.

Što je sljedeće za njega nije u potpunosti jasno, a neki govore da Morena čeka čak druga kvadrilogija. Prva je bila ona s Deivisonom Figueiredom, a ukoliko UFC odmah dogovori uzvrat protiv Pantoje, to će im biti četvrti međusobni meč.

Dok čekamo UFC-ovu odluku, pogledajte kako su sumještani dočekali Pantoju kada se u svoj grad vratio s pojasom:

Linker
07. svibanj 2024 13:33