UFC

(VIDEO) Pogledajte sučeljavanja boraca na sinoćnjoj konferenciji za medije: Holloway je silno ‘nabrijan‘

Alexander Volkanovski i Max Holloway

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Zanimljive trenutke priuštili su nam akteri ovotjedne UFC 276 priredbe

Koliko se samo velikih imena i boraca našlo na istoj pozornici tijekom sinoćnje UFC 276 konferencije za medije. Israel Adesanya, Alexander Volkanovski, Max Holloway, Robbie Lawler, samo neki su od velikana koji su bili prisutni.

Naravno, kao što ste ranije mogli pročitati, ''show'' je ukrao Sean Strickland, ali bilo je tu zanimljivih trenutaka i od strane ostalih boraca.

Iako dosad između Adesanye i Cannoniera nije bilo nikakvih trzavica i tenzija, sinoć je bilo nekoliko trenutaka u kojem se napetost ipak donekle podigla. Adesanya je bio taj koji je inicirao određeni verbalni sukob.

''On konstantno govori da će ovo biti lak posao. Tko je zadnji protivnik kojeg si lako pobijedio? Koga si ti to lako pobijedio? Upravo tako. Niti jedan meč nisi učinio lakim. Ja to radim iz borbe u borbu.'', poručio je Adesanya, dok je Cannonier bio kratak i jasan.

''Nije niti bitno. Tebe ću učiniti lakim poslom''

Max Holloway i Alexander Volkanovski također nisu ostali tihi na ovoj konferenciji za medije. Sunaslovna borba večera kao da je donekle u sjeni ove glavne, kao i one Stricklandove, ali kad su Holloway i Volkanovski u pitanju, nema sumnje da ćemo gledati sjajan meč. Max je ovaj puta bio izrazito nabrijan i vidjeli smo ga u nešto drukčijem izdanju nego inače.

''Konstantno slušam priče o šteti. Šteta ovo, šteta ono. Ja sam poznat po tome da mogu primiti štetu, a on (Volkanovski) je poznat po tome da ju ne može pružiti. Stoga idemo!'', rekao je Max.

''Vidjet ćemo u subotu navečer. Zato ne možeš niti sparirati više. Primio si previše udaraca u glavu.'', uzvratio je prvak perolake kategorije, na što se Holloway pomalo nekontrolirano počeo kreveljiti, pokušavajući privući publiku na svoju stranu.

Bryan Barberena koji će se boriti s Robbiejem Lawlerom očekivano nije privukao puno pažnje od strane medijskih predstavnika, a Sean O'Malley vjerojatno je spoznao kako nije toliko velika zvijezda koliko misli. Njemu je također pruženo malo pažnje i ostao je u sjeni većine ostalih aktera ove presice.

Najbolje trenutke UFC 276 konferencije za medije, kao i sučeljavanja boraca, možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 17:40