UFC

(VIDEO) Poslušajte razgovor Teixeire i Smitha za vrijeme borbe: 'Anthony, oprosti...'

Glover Teixeira i Anthony Smith
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
S četiri pobjede u nizu i impresivnim nastupom na sinoć održanoj UFC-ovoj priredbi u Jacksonvilleu, Glover Teixeira se ponovno prometnuo u potencijalnog izazivača u poluteškoj kategoriji.

Teixeira je u VyStar Veterans Memorial Areni početkom pete runde zaustavio Anthonyja Smitha i oduševio fanove jednom impresivnom predstavom, a nakon velike pobjede nije skrivao oduševljenje.

"Nadao sam se da će usporiti. Čovječe, pa on udara poput kamiona", izjavio je Teixeira uz osmijeh komentirajući Smithov dobar početak.

No, iako je Anthony dobro otvorio glavnu borbu UFC on ESPN+ 29 priredbe, sredinom druge runde stvari su se počele mijenjati i Glover je sve češće brutalno kažnjavao svog suparnika. Teixeira je itekako bio svjestan svoje dominacije, ali i batina koje je Smith trpio pa se u jednom trenutku čak počeo i ispričavati svom suparniku.

Teixeira: "Anthony, oprosti, ali ovo je dio posla."

Smith: "Što?"

Teixeira: "Oprosti, ovo je dio posla."

Smith: "Da, što je tu je", tijek je razgovora iz borbe.

"Morao sam napraviti određene promjene u svojim pripremama. Otišao sam u UFC-ov Performance Institut i hvala tim ljudima tamo. Zahvalan sam i na dijeti koju rade s Trifecta prehrambenim proizvodima. Treba zatražiti pomoć kad stvari krenu po krivu, a ja sam to napravio i sad sam ponovno u lovu na titulu", dodao je brazilski veteran u reakciji nakon pobjede.

Linker
15. travanj 2024 13:12