UFC

(VIDEO) Rakićev sparing partner noćas je na DWCS-u zaradio ugovor s UFC-om: Pogledajte atraktivni finiš

Ibo Aslan

 Ufc
Aslana smo često mogli vidjeti tokom pripremnih kampova srpskog poluteškaša Aleksandra Rakića, a i sam je dio iste Gym 23 dvorane

Nova sezona DWCS-a je već započela, a s obzirom da je jučer bio utorak, emitirana je još jedna epizoda. Pet borbi smo imali prilike gledati, a Dana je i noćas bio darežljiv te je svim pobjednicima podijelio ugovore s UFC-om.

Ono što je svakako bilo najzanimljivije jest da je noćas nastupio i jedan od sparing partnera Aleksandra Rakića, odnosno turski poluteškaš Ibo Aslan. Aslan (12-1) demonstrirao je izuzetnu moć atraktivnog završavanja borbi, te je sinoć tehničkim nokautom u prvoj rundi svladao Paula Renata Jr-a.

27-godišnji Alsan je borac koji je svih 12 pobjeda u svojoj profesionalnoj karijeri ostvario prekidom, i to sve nokautom ili tehničkim nokautom. Jedini poraz mu je, zanimljivo, nanio Anton Turkalj na Brave CF 40 priredbi prije točno tri godine, a sve ostalo je Aslan brzo riješio uglavnom u prvoj rundi.

Aslana smo često mogli vidjeti tokom pripremnih kampova srpskog poluteškaša Aleksandra Rakića, a i sam je dio iste Gym 23 dvorane. Odlično je ovo pojačanje za UFC-ovu polutešku kategoriju, ali svakako ga prvo treba vidjeti protiv nešto kvalitetnijih boraca.

Potencijala sigurno ima, a uz Rakića sigurno može još podosta napredovati. Vrijeme će pokazati hoće li u tome uspjeti, a video njegovog sinoćnjeg finiša možete pogledati ovdje:

Linker
25. travanj 2024 15:06