UFC

(VIDEO) Schaub opleo po Whiteu: ‘Z**ebao si svog prvaka, nemaš pojma o čemu pričaš!‘

Brendan Schaub

 Screenshot (youtube, Thiccc Boy)
Nekadašnji UFC borac je u svom podcastu komentirao nedavna događanja

Prašinu oko prošlotjednog meča Aljamaina Sterlinga i Petra Yana nije propustio iskoristiti niti Brendan Schaub, stand up komičar, podcaster i nekadašnji borac UFC-ove teške kategorije. Podsjećamo, predsjednik UFC-a Dana White je nakon meča izjavio da je za njega pravi pobjednik Petr Yan, te da smatra kako je u meču pobijedio tri runde.

''Kad si predsjednik UFC-a, ti imaš neku odgovornost. Tako da kad kažeš da su suci pogriješili u toj borbi, z**ebao si Sterlinga. On je pobijedio hejtere, začepio je svima usta. Sad izbija na površinu kako najmoćniji čovjek UFC-a ne smatra kako je prvak pobijedio tu borbu. Nemaš pojma o čemu pričaš čovječe, u krivu si.'', rekao je Schaub.

Dodao je: ''Ti gledaš borbe iz prvog reda na malom monitoru i opet žuriš sa sudovima bez da pogledaš dva ili tri puta. To je tvoja j**ena odgovornost. Tvoja dužnost je da, ako ćeš davati takve izjave, da ih daješ po kriteriju po kojem se i boduje borba.''

Međutim, Schaub tu nije stao nego je nastavio: ''Ali ne. Ti bez razmišljanja sudiš i tako z**ebeš svog borca. Z**ebeš svog prvaka. Sad je to vani i mediji to forsiraju, a takozvani eksperti koji rade za UFC i ESPN će to samo prihvatiti. Tako si srušio vrijednost Sterlingu.'', zaključio je.

Cijeli video pogledajte ovdje:

Linker
26. travanj 2024 04:30