UFC

(VIDEO) Sean O‘Malley i Sterling odradili sučeljavanje, Merab zabavio publiku otimanjem Seanove jakne

Sean O‘Malley (lijevo), Aljamain Sterling i Merab Dvalishvili (skroz desno)

 Screenshot (espn Mma)
Sterlingov najbolji prijatelj ukrao je ‘‘show‘‘ tijekom sučeljavanje dvojice boraca

Jako kvalitetan nastup odradio je Aljamain Sterling na UFC 288 eventu i podijeljenom sudačkom odlukom porazio je Henryja Cejuda. ‘‘Triple C‘‘ se vratio u kavez nakon tri godine pauze, izgledao je dobro, ali nedovoljno dobro da preuzme tron u bantam kategoriji.

‘‘Aljo‘‘ je došao do devete uzastopne pobjede i do treće obrane pojasa u bantam kategoriji. Polako, ali sigurno, Sterling ide ka statusu najvećeg bantamaša u povijesti UFC-a. Nitko u povijesti UFC-a nije upisao više od tri obrane titule u bantam kategoriji, a poznato je koga će Sterling morati svladati da postavi novi rekord.

Radi se o Seanu O‘Malleyju, drugorangiranom izazivaču bantam kategorije. ‘‘Sugar‘‘ je uživo svjedočio Sterlingovoj pobjedi nad Cejudom, a nedugo nakon meča, O‘Malley je dobio priliku kročiti u kavez i odraditi sučeljavanje s prvakom.

‘‘Nadaj se da ćeš bolje izgledati nego danas. Izgledao si očajno. Bolje ti je da možeš skinuti kilažu što prije‘‘, započeo je Sean O‘Malley, a time je htio dati do znanja kako nije impresioniran Sterlingovim nastupom protiv Cejuda. Sterling je Seanu poručio da je imao cijelu godinu da poradi na svojim BJJ vještinama, a imao je i nekoliko pitanja za O‘Malleyja.

‘‘Zašto si pobjegao? Zašto si odbio ‘title shot‘? Zato što ću te razvući kroz cijeli kavez. Maknite ovo smeće iz mog kaveza.‘‘, uzvratio je Sterlinga.

Kompletnu situaciju iz blizine je posmatrao Merab Dvalishvili, timski kolega i najbolji prijatelj Aljamaina Sterlinga. Šaljivi Merab uspio je oteti jaknu Seana O‘Malleyja koji na prvu nije niti shvatio da mu je jakna završila kod Meraba.

Nakon što je završio verbalni sukob Sterlinga i O‘Malleyja, Sean je došao do spoznaje o otetoj jakni, a potom je uslijedio manji sukob između Dvalishvila i O‘Malleyja. Osiguranje je dobro odradilo posao i nije bilo nikakvih težih incidenata.

Merab je svojim činom zapravo ukrao ‘‘show‘‘ i nasmijao je velik dio MMA zajednice. Mnogi borci su podijelili na Twitteru oduševljenost Merabovim potezom, a našalio se i Sean O‘Malley.

‘‘Dao sam jaknu tom tipu jer sam mislio da je on zadužen da mi pridrži jaknu.‘‘, poručio je Sean, dok je Derek Brunson usporedio Meraba s američko-mađarskim iluzionistom Harryjem Houdinijem.

U svakom slučaju, Sean O‘Malley gotovo sigurno je sljedeći izazivač za titulu u bantam kategoriji. Merab Dvalishvili ispred je njega u poretku izazivača, ali Sterling i Dvalishvili ne planiraju se međusobno boriti i Gruzijac će pričekati svoju priliku.

Linker
09. svibanj 2024 17:42