UFC

(VIDEO) Tony Ferguson u UFC-ov institut unio malo svoje originalne ludosti

Tony Ferguson
 screenshot/YouTube
Objavljene su prve dvije epizode UFC 256 Embedded serijala

Prva epizoda UFC-ovog Embedded serijala posvećenog UFC 256 priredbi dala je u potpunosti prostor sudionicima glavne borbe. Tako imamo priliku pobliže upoznati Deivesona Figueireda i Brandona Morena, dva vrlo uzbudljiva borca muha kategorije, od kojih će jedan nakon vikenda biti prvak najniže UFC-ove muške divizije. Hoće li to biti Brazilac, koji bi tako zadržao titulu i nastavio graditi svoj status ili će to biti sjajni mladi Meksikanac, borac koji je prije manje od dvije godine dobio otkaz iz UFC-a, a onda se vratio i dogurao do borbe za naslov prvaka, saznat ćemo u noći sa subote na nedjelju.

Figueireda smo tako pratili u društvu kolega iz tima te u frizerskom salonu, a otkrio je kako mu je želja takav salon jednog dana sam otvoriti. Kod Morena smo dobili priliku upoznati njegovu obitelj, a oni se svi nalaze u kući njegovog menadžera.

Druga epizoda donosi malo više materijala, a otvara ju Morenov trening, nakon čega pratimo dolazak Charlesa Oliveira u Las Vegas. On je sretno doputovao, a putem do svog smještaja otkrio je što misli o Tonyju Fergusonu i njihovoj međusobnoj borbi. Figueireda kratko pratimo u UFC-ovom institutu, a onda dolazi vrijeme za najveću zvijezdu priredbe, a isto tako i ovog serijala, Tonyja Fergusona.

Ferguson se u dvorani za trening nalazio zajedno s Morenom, a onda je počeo prezentirati dio svog pozitivnog i uvijek originalnog ludila. Sve to je razlog zašto je ovog borca tako lako voljeti i favorizirati, neovisno o tome tko mu stoji s druge strane. I sretni smo što ga imamo priliku ponovno gledati.

Pogledajte i drugu epizodu!

Linker
20. travanj 2024 09:23