UFC

(VIDEO) ‘Trebao bih se boriti s Miočićem, to jedino ima smisla. Mogu završiti svakog na planeti!‘

Stipe Miočić

 JASON SILVA Agif Via Afp
Videoisječak intervjua možete pogledati na dnu članka

Prošlog vikenda trebali smo svjedočiti konačnom povratku Stipe Miočića u kavez UFC-a. Protivnik mu je bio najbolji borac koji je ikad kročio u oktogon, Jon Jones, a ulog je bio pojas teške kategorije najjače svjetske MMA organizacije.

Nažalost, "Bones" se ozlijedio te od tog meča nije bilo ništa, a umjesto toga organizirana je borba za privremeni pojas kraljevske kategorije između Sergeja Pavloviča i Toma Aspinalla. Potonji je slavio nokautom u prvoj rundi i preuzeo tron dok se Jones ne vrati, a sada je otkrio što misli da je iduće za njega.

Odradio je intervju za Sky Sports gdje je konstatirao da Jonesa neće biti neko vrijeme i da je jedina logična stvar borba s Miočićem! Ipak, svjestan je želja Dane Whitea da se Jones i Miočić ipak bore kada će postojati uvjeti za to, ali ima se pravo nadati:

"Jones će biti van terena na neko vrijeme, čak i godinu dana te smatram da bih se trebao boriti s Miočićem, to jedino ima smisla. Svjestan sam da promocija želi da se njih dvojica susretnu i da to ima smisla, tako da ćemo vidjeti u kojem smjeru će ovo ići", kazao je.

Aspinall je otvoreno govorio o svom povratku nakon što je pokidao ligamente prošlog ljeta protiv Curtisa Blaydesa, a sada je postao prvak svijeta. Neposredno nakon pobjede nad Pavlovičem, Britanac se srušio na pod u suzama. Otkrio je da je ova emocija iza njegove reakcije bilo olakšanje.

"Tamo sam upravo ostvario svoj životni san i bio sam nervozan. Puno ljudi zaboravlja da svi izbjegavaju Pavloviča, a ja sam ga uništio bez problema. Mogu završiti svakoga na planeti!", zaključio je.

Isječak u kojem priča o Miočiću dostupan je i u video formatu, a to možete pogledati na dnu članka.

Linker
02. svibanj 2024 16:05