UFC

(VIDEO) UFC časti najboljom borbom u 2021. godini: Gaethje i Chandler pružili su strašan meč

Michael Chandler i Justin Gaethje

 Screenshot (youtube, Ufc)
Justin Gaethje ovog vikenda vraća se u kavez, a UFC po običaju podsjeća na neke njegove velike pobjede

Svaki put kad UFC ugovori meč u kojem će nastupati Justin Gaethje, jedno je sigurno - čeka nas pravi rat ili nekakav spektakularni nokaut. Onda kad je UFC dodao i Michaela Chandlera u jednadžbu, bilo je više nego jasno da nas čeka pravi vatromet u kavezu.

Gaethje i Chandler borili su se u 11. mjesecu 2021. godine, a bio je to jedan od najiščekivanijih mečeva te godine. Iako obojica nisu najbolji borci lake kategorije, nitko im ne može oduzeti epitet najuzbudljivijih boraca na svijetu.

Pomalo smo se pribojavali da bi mogli ostati razočarani zbog tako velikih očekivanja, ali Chandler i Gaethje nadmašili su sva očekivanja ta večeri. Uistinu fantastičan meč pružili su nam dvojica američkih boraca, a niti jedan od njih nije se dao završiti.

Borba je potrajala punih 15 minuta, odnosno tri runde, a kao pobjednik izašao je Justin Gaethje. Jednoglasnom odlukom sudaca slavio je Gaethje, ali Chandler je također mogao biti ponosan na svoju izvedbu. ‘‘Iron‘‘ je dao sve od sebe, a njihova borba proglašena je najboljom borbom godine u gotovo svim velikim, relevantnim izborima za borbu godine. UFC je taj meč proglasio borbom godine, a isto su napravili veliki MMA portali poput MMA Junkieja, MMA Fightinga, Sherdoga, Combat Pressa itd.

Justin Gaethje ovog vikenda mogao bi odraditi novi meč koji će konkurirati za najbolju borbu godine. Rafael Fiziev čeka na UFC 286 eventu u Londonu, a ususret tom eventu, UFC je odlučio počastiti borbom između Chandlera i Gaethjea. Ovakav meč vrijedi pogledati čak i ako ste ga prethodno pogledati desetak puta, jer ovakvi mečevi jednostavno ne mogu dosaditi.

Ako nam ne vjerujete, pokrenite video ispod ovog teksta iu uvjerite se sami.

Linker
20. travanj 2024 14:49