UFC

(VIDEO) UFC-ova havajska ljepotica plesom raspametila fanove na Instagramu

Rachael Ostovich
 screenshot/Youtube
Poznate osobe u vrijeme izolacije pronalaze razne načine kako održati svoje fanove u toku te kako zadržati njihovu pažnju. To se odnosi i na UFC-ove borce i borkinje među kojima je Rachael Ostovich, koja svoje fanove redovne drži zainteresiranima putem vrlo aktivnog Instagram profila. Ipak, posebnu pažnju izazvala je snimkom plesa s TikTok platforme.

U vrijeme izolacije, svatko nalazi svoje osobne načine kako najbolje provesti vrijeme. UFC-ova havajska ljepotica i borkinja muha kategorije, Rachael Ostovich, gotovo da je aktivna kao i u vrijeme kad nema izolacije. Preporučena izolacija je u procesu i na Havajima, gdje je do sada zabilježeno 77 slučajeva osoba pozitivnih na koronavirus COVID-19.

Svojih 650 tisuća pratitelja odlučila je Ostovich zabaviti putem snimke plesa koja je automatski postala jedna od njenih najpopularijih objava u posljednje vrijeme. Budući da se posljednji put borila u siječnju prošle godine te je u međuvremenu otkazala dva nastupa, Rachael je jako dobro naučila kako raspolagati s tim velikim brojem svojih pratitelja. A realno je reći kako ih nije zaradila na račun svojih borbi.

Kad već nemamo UFC priredbi, pogledajte barem što je to fanove natjeralo na ogromni broj pogleda i komentare, čije sadržaje vjerojatno nije najpametnije prenositi.

Linker
05. svibanj 2024 22:57