UFC

(VIDEO) UFC sjajnim videom podsjetio na najbolje trenutke u proteklom mjesecu

Tai Tuivasa
 Screenshot (ufc, Youtube)
Mjesec srpanj pružio je niz upečatljivih i zanimljivih trenutaka koje je UFC sažeo u jedan video

Ukupno četiri UFC priredbe održane su u srpnju. Sve je započelo 10. dana u mjesecu sa UFC 264 priredbom. Conor McGregor i Dustin Poirier svojom trilogijom predvodili su sjajan PPV event, a vidjeli smo sjajan nokaut Taija Tuivase kao i nevjerojatnog debitanta Krisa Moutinha koji je pokazao ogromnu srčanost protiv Seana O'Malleyja.

Tai Tuivasa nokautirao je Grega Hardyja nakon samo 67 sekundi borbe, a nakon toga uslijedio je niz takozvanih ''shoeyja''. Iako videom nažalost nije obuhvaćeno, ''Bam Bam'' je putem do svlačionice popio i ljuti umak Dustina Poiriera iz tenisice jednog od fanova. Kada je UFC 264 u pitanju, naravno da su uslijedile i scene iz borbe Dustina Poiriera i Conora McGregora. Posebna pozornost usmjerena je na ono što se dogodilo prilikom davanja izjava netom nakon završene borbe. Podsjećamo, Dustin Poirier tvrdio je kako je blokirao jedan kick Conora McGregora te da je Ircu zbog toga došlo do prijeloma noge. Teško ozlijeđeni Conor skupio je dovoljno snage da odradi intervju s Joeom Roganom, a uputio je niz uvreda i prijetnji prema Dustinu Poirieru i njegovoj ženi.

Tjedan dana kasnije uslijedila je UFC on ESPN 26 priredba koju su predvodili Islam Makhachev i Thiago Moises. Ipak, jedna situacija s preliminarnog dijela priredbe pronašla je svoje mjesto u najboljim trenucima proteklog mjeseca. Borkinja muha kategorije Amanda Lemos predvidjela je ishod svoje borbe protiv Montserrat Ruiz (pobjeda nokautom nakon 35 sekundi borbe).

''Neću joj dopustiti da igra svoju igru. Nametnut ću svoju volju i nokautirat ću ju u prvoj rundi'', izjavila je Brazilka koja je ispunila svoje obećanje.

Bantamaši Adrian Yanez i Randy Costa odradili su sjajnu borbu na trećoj priredbi u srpnju, onoj naziva UFC on ESPN 27 koju su predvodili T.J. Dillashaw i Cory Sandhagen. Dobar dio UFC-ova videa posvećen je upravo njima, njihovim izjavama prije borbe kao i isječcima borbe koji se isplate ponovno pogledati.

Ostatak videa obuhvatio je povratničke trenutke T.J. Dillashawa i Mieshe Tate. Zadnja priredba u mjesecu, UFC on ESPN 28 potpuno je zapostavljena te smo tako ostali uskraćeni za situacije iz borbe Seana Stricklanda i Uriaha Halla kao i za emotivnu reakciju Cheyanne Buys kojoj je dobiveni bonus za izvedbu večeri izuzetno puno značio. Ipak, radi se o priredbi koja se održala zadnjeg dana u srpnju i to je vjerojatno jedan od glavnih razloga zašto su ju izostavili.

Kompletan video i sve izdvojene trenutke pogledajte pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 15:40