UFC

(VIDEO) Usporedba doma te svakodnevice Brycea Mitchella i Colbyja Covingtona je gotovo nezamisliva

Bryce Mitchell i Colby Covington

 screenshot (YouTube, UFC)
Vrlo zanimljiv sadržaj ponudile su prve dvije epizode UFC 272 Embedded serijala

Prva epizoda UFC 272 Embedded serijala polako nas uvodi u priču priredbe koju ćemo ovog tjedna pratiti pa su tako kamere posjetile sve najvažnije sudionike programa. Najzanimljivijim bismo svakako nazvali prikaz svakodnevnog života osebujnog Brycea Mitchella.

Bryce se već više puta iskazao kao čovjek poseban u gotovo svakom smislu, a kad vidite u što ulaže svu svoju zaradu od UFC borbi bit će vam još posebniji. Ne morate se slagati s njegovim pomalo ekstremnim životnim stavovima, možete reći čak i kako je "Hillbilly redneck", no ne možemo pobjeći od misli kako je čak i tada simpatični redneck. I kako se zapravo mnogi od nas mogu pronaći u njemu.

Ono najzanimljivije u drugoj epizodi je potpuna suprotnost koju vidimo u domu Colbyja Covingtona, gdje je pustio UFC-ove kamere. Ne radi se o njegovom privatnom domu nego kući u Las Vegasu koju je unajmio za boravak do borbe i nakon nje, a luksuz je najbolji opis za ono što vidimo. Proveo je Colby tako UFC-ovu ekipu kroz kuću te otkrio što se gdje nalazi, kakvi su mu planovi za prije i nakon borbe, a sve u svom standardnom, ali moramo priznati već i jednim velikim dijelom izlizanom stilu.

Naravno, epizode vrijedi pogledati cijele, da se bolje upoznamo i s ostalim sudionicima koji su njima obuhvaćeni, ali spomenutu dvojicu smo morali staviti u prvi plan.

Čiji vam se stil života više sviđa, odnosno biste li radije bili na mjestu Mitchella ili Covingtona? Vjerujemo da bi iskreni odgovori bili poprilično podjednako podijeljeni.

Linker
23. travanj 2024 18:59