UFC

(VIDEO) Zavirite iza kulisa UFC 276 priredbe: Volkanovski je uputio lijepe riječi Maxu Hollowayju

Max Holloway

 Screenshot (youtube, Ufc)
Novi ‘‘The Thrill and the Agony‘‘ video nudi niz zanimljivih trenutaka s posljednje UFC-ove PPV priredbe

UFC 276 event koji se održao početkom ovog mjeseca imao je možda i najjači program koji smo gledali ove godine. Dvije borbe za titulu i pregršt velikih imena krasili su ‘‘fight card‘‘ te priredbe, a iako su nas Adesanya i Cannonier pomalo razočarali, priredba je u globalu bila jako dobra.

Posebno je oduševio Alexander Volkanovski koji je kroz pet rundi pružio pravu ‘‘poeziju u pokretu‘‘ protiv Maxa Hollowayja i time je zaključio trilogiju protiv svog najvećeg rivala.

‘‘Svi vi kod kuće, voljeli me ili mrzili, zauzmite se za sebe. Nemojte nikada posustati. Mene su također pokušali tlačiti, ali to neće ići tako.‘‘, rekao je Volkanovski dok je kamera bila uperena u njega ususret čitanja službenog rezultata, a slične stvari ponovio je i u razgovoru s Joe Roganom.

‘‘Uvijek ćeš biti legenda ovog sporta‘‘, dirljiva je izjava kojom je ohrabrio utučenog Maxa Hollowayja.

Sve ove scene pokrio je UFC-ov ‘‘The Thrill and the Agony‘‘ video vezan za UFC 276 event, a putem UFC-ova YouTube kanala dostupna je skraćena verzija, takozvani ‘‘Sneak Peek‘‘. U sklopu tog videa moguće je pogledati i što su Cannonier i Adesanya rekli jedan drugome nakon meča, kao i što se događalo u ‘‘backstageu‘‘ nakon tog meča.

image

Adesanya i Cannonier

Screenshot (youtube, Ufc)

Kompletan ‘‘The Thrill and the Agony‘‘ video možete pogledati putem UFC Fight Passa, a skraćena YouTube verzija nalazi se pri dnu ovog teksta.

Linker
04. prosinac 2023 14:45