UFC

Volkov prekinuo šutnju: Evo kako je ruski nokauter doživio poraz od Blaydesa

 Screenshot (YouTube)
'Drago' nije pokušavao tražiti isprike za svoj neuspješni nastup u Las Vegasu

Konačno se oglasio i Alexander Volkov (31-8), poraženi teškaš iz glavne borbe prošlog vikenda održane UFC on ESPN 11 priredbe.

Bivši Bellatorov prvak doživio je u lasvegaškoj APEX dvorani svoj drugi poraz otkako se priključio UFC-u (5-2). Ovoga puta, od ruskog je nokautera uspješniji u Octagonu bio Curtis Blaydes koji ga je nakon 25 minuta borbe pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom.

"Nikad ne odustajte i hvala svima na podršci! U našem poslu se događaju svakakve stvari, ali nisam od onih koji vole tražiti opravdanja. Nešto sam dobro odradio, a nešto ne. Borba je borba i znam da sam dao sve od sebe te protivniku nanio najviše štete što sam mogao. Ulozi u ovoj igri su uvijek visoki, ali ne ide uvijek sve u našu korist. Hvala svima koji su uz mene, borit ćemo se za slavu", poručio je 31-godišnji Rus preko Instagrama.

Volkov sada ima dva poraza u posljednja tri meča, a zadnji put je kao pobjednik kavez napustio u studenom prošle godine kad je pred svojim navijačima u Moskvi svladao Grega Hardyja.

S druge strane, njegov posljednji suparnik Blaydes sada je na nizu od četiri pobjede te se nada da je konačno stiglo njegovo vrijeme za napad na titulu.

"Volim pobjeđivati, a najbolji dio kod ove pobjede je taj što sam upravo ovo i predvidio. Da, nisam izgledao najbolje, ali sam OK i s jednom ovakvom pobjedom. Znam da ima puno fanova kojima se to nije svidjelo, ali i s time sam OK", još je u nedjelju svoj nastup prokomentirao američki teškaš.

Blaydesa su, podsjetimo, zbog taktike koja se uglavnom svodila na hrvanje, ali zbog činjenice da se osjetno ispuhao već nakon treće runde, kritizirali brojni fanovi, a nije ga štedio ni predsjednik UFC-a Dana White.

Linker
26. travanj 2024 09:52