UFC

Vraća se Pimblett! Najteži test u dosadašnjoj karijeri čeka ga na ljeto pred domaćom publikom

Paddy Pimblett

 MI NEWS/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Mi News/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ponovno pred domaćom publikom

Čak drugi put ove godine Paddy Pimblett izlazi pred domaću publiku u Londonu. Nakon uspješnog nastupa u ožujku (treći mjesec), Paddy se vraća u Octagon i to opet u London 23. srpnja (sedmi mjesec).

Pimblett je u svom trenutno posljednjem nastupu slavio protiv Rodriga Vargasa prisilom na predaju (RNC) u prvoj rundi borbe. Ovog puta će mu u londonskoj O2 areni protivnik biti Jordan Leavitt (10-1), koji je jedini poraz pretrpio u svom drugom UFC nastupu, kada ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Claudio Puelles.

Iako je za UFC debitirao tek prošle godine, Pimblett je privukao dosta pažnje na sebe. Predstavama unutar i izvan kaveza natjerao je cijelu borilačku zajednicu da usmjeri pažnju na njega, što održava i svojim osebujnim stilom.

Nakon dva nastupa i isto toliko finiša u prvoj rundi, ovo će vjerojatno biti najteži test za Pimbletta u Octagonu. S druge strane se nalazi protivnik koji je iznimno talentiran parteraš, a od svojih deset pobjeda, šest je ostvario upravo na parteru prisilom na predaju.

Kada se sve uzme u obzir, počevši od Paddyjevog stila, načina borbe, slavlja te Leavittovu malu plesnu točku koju izvodi nakon pobjede, uvjereni smo da će londonska publika biti dobro zabavljena. Borba se održava na UFC Fight Night priredbi koju predvodi teškaški obračun između Curtisa Blaydesa i Toma Aspinalla.

Linker
23. travanj 2024 08:12