UFC

White o meču Adesanye i Pereire: ‘Ne mogu često nešto garantirati, ali ovaj put garantiram odličan meč‘

Israel Adesanya, Dana White i Alex Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov predsjednik sto posto je siguran kako će to biti pravi vatromet

Iako je UFC 276 event bio jedan od najvećih ove godine, UFC-ov predsjednik Dana White uopće nije prisutan na toj priredbi i mnogi su se pitali što se događa s njim i je li sve u redu.

White je bio prisutan na sinoćnjem UFC on ABC 3 eventu nakon nekog vremena izbivanja i otkrio je kako je zapravo otišao na godišnji odmor. Sve je u redu s njim i nema razloga za zabrinutost.

Njegov izostanak s tih priredbi sinoć je povukao neka pitanja koja ga medijski predstavnici ranije nisu mogli pitati. Jedno se doticalo Israela Adesanye i njegovog nastupa protiv Jareda Cannoniera. Izzy je došao do još jedne rutinske pobjede, ali svojim nastupom razočarao je mnoge. Odradio je točno onoliko koliko mu je trebalo za pobjedu nad Cannonierom, a određeni dio publike meč je napuštao već nakon tri runde.

‘‘Pobijedio je. Ne znam je li to izvedba koju je htio pružiti i koju je najavljivao uoči tog meča. Treba reći kako niti njegov protivnik nije bio naročito agresivan, a potrebna su dvojica za odličan meč. To se neće ponoviti u sljedećem meču.‘‘, rekao je White aludirajući na činjenicu da će Alex Pereira biti sljedeći protivnik Israela Adesanye.

Pereira je poznat kao borac koji ne pruža ‘‘dosadne‘‘ mečeve i zasigurno će dovesti Adesanyu u pravi meč unutar kojeg bi netko lako mogao završiti i nokautiran. Dana White ima jako velika očekivanja od tog meča, a na konferenciji za medije bio je spreman čak i garantirati kako nas čeka vrhunski meč.

‘‘Kada sjedite ovdje u mojoj poziciji, ne možete davati puno garancija. Mogu reći nešto tipa: ‘Stilski, ovo bi mogao bi dobar meč, osjećamo da bi ovo moglo biti dobro itd.‘, ali sada vam garantiram. Aposulutno vam garantiram da će Adesanyin sljedeći meč biti prava ludnica.‘‘, poručio je White.

Svi očekujemo da će Pereira i Adesanya uistinu i pružiti takav meč, ali već nekoliko puta smo to očekivali od Adesanye, a dobili smo nešto posve drugo. Kao što White kaže, potrebno je dvoje za odličan meč i stoga se nadamo kako Pereira neće razočarati.

Linker
19. travanj 2024 07:08