UFC

White obećao gledateljima priliku da zarade lijepu svotu na UFC-u 306! Evo što je potrebno napraviti

Dana White

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
The Sphere arena je pravo građevinsko čudo, a Dana White želi maksimalno iskoristiti njene mogućnosti

Ove subote, UFC 306 donosi nešto vrlo posebno za svoje gledatelje. Događaj će se održati u The Sphere areni u Las Vegasu, a glavna borba večeri bit će dvoboj za titulu u bantam kategoriji između Seana O’Malleya i Meraba Dvalishvilija. UFC promovira ovu priredbu kao “najveći sportski događaj svih vremena” i zato čine sve kako bi ispunili velika obećanja koja su dali.

U razgovoru s novinarima nakon najnovije epizode Dana White‘s Contender Seriesa, izvršni direktor UFC-a, Dana White, otkrio je neke detalje o događaju, uključujući i “potragu za uskršnjim jajima” za fanove.

“Bit će filmova, bit će poglavlja”, objasnio je White kada su ga pitali o produkciji koja prati događaj. “Svako poglavlje započinje prije sljedeće borbe. Dakle, bit će uvod u emisiju, zatim će se prikazati prvi film koji će završiti na kraju borbe. Zatim — mi to zovemo ‘svjetovima’, a borba će se odvijati unutar tog svijeta. Svijet će se razvijati dok borbe traju, ali će to biti vrlo suptilno. Oblaci će se kretati, vatre će gorjeti, ptice će letjeti, ili što god se već događa u tom trenutku, i to će se polako razvijati tijekom borbe."

“Također će biti uskršnjih jaja u svakom od tih filmova. Trenutno dogovaramo sve s pravnom službom, ali želim da, ako netko pronađe sva uskršnja jaja, dobije nagradu od 25 tisuća dolara.”

White je dodao da će ova posebna potraga biti dostupna samo tijekom glavnog dijela priredbe. Preliminarne borbe poslužit će kao uvod u glavni dio, a cijeli će show putovati “od početka vremena” i “završiti u budućnosti” sve dok zadržava duh koji je White zamislio od samog početka - napisati ljubavno pismo Meksiku.

“Ako si Meksikanac, ovo će ti biti kao Rocky film”, rekao je White. “Izaći ćeš iz dvorane i, ako nisi Meksikanac, poželjet ćeš biti.”

Na kraju, kada sve bude gotovo, White se nada da će postići nešto više od samo jednog nezaboravnog iskustva za UFC fanove.

“Moj cilj u svemu ovome je biti nominiran za Oscara, Emmyja i Grammyja”, zaključio je White.

Linker
14. rujan 2024 07:53