UFC

'Woodley bi pobijedio Edwardsa, a Todorović uspješno debitirao za UFC'

 AFP/ Jason Silva/AGIF
Tyron Woodley slavio bi u glavnoj borbi večeri, a Duško Todorović u svom UFC debiju. Barem su takvog mišljenja čitatelji Fight Sitea koji su unatoč odgodi odlučili prognozirati UFC Fight Night 171 priredbu koja se u subotu trebala održati u Londonu.

Fight Night u britanskoj prijestolnici po rasporedu je bio prvi od tri eventa koja je UFC nedavno otkazao zbog pandemije koronavirusa. UFC on ESPN 8 (28.03.) i UFC Fight Night 172 (11.04.) preostala su dva događaja koja također čekaju svoje nove datume.

Unatoč odgodi, mi smo odlučili provjeriti kako bi naši čitatelji prognozirali dogovorene mečeve. U ponudu smo uvrstili četiri borbe s originalno zamišljenog 'main carda' te borbu neporaženog srpskog borca Duška Todorovića koji je za najjaču svjetsku MMA promociju trebao debitirati na uvodnom dijelu programa.

Podsjetimo, s našeg smo popisa, od borbi s 'main carda', izbacili dvoboj Darrena Stewarta i Marvina Vettorija jer se Stewart u petak borio s Bartoszem Fabinskim u UFC-ovom meču na Cage Warriors 113 priredbi.

Prema rezultatima dostupnima u trenutku pisanja ovoga članka situacija je sljedeća.

Da će Tyron Woodley pobijediti Leona Edwardsa vjeruje čak 71 posto čitatelja. U meču Kevina Hollanda i Jacka Marshmana predanost ste dali Hollandu sa 68 posto glasova. Jack Shore će pobijediti Geralda de Freitasa, barem prema 65 posto sudionika ove ankete.

U uspješan debi Duška Todorovića i njegovo slavlje protiv Johna Phillipsa vjeruje 76 posto čitatelja, a najneizvjesnija utrka bila je kod Nicolasa Dalbyja (52 posto) i Dannyja Robertsa (48%).

Svi vi koji niste, slobodno možete podijeliti i svoje glasove, a konačne rezultate mogli bismo analizirati i jednom kada se ova priredba održi.

Linker
24. travanj 2024 10:04