Ostalo

ONE Championship najavio rekordni broj priredbi u 2020. godini

Chatri Sityodtong
 screenshot/Youtube
Predsjednik vodeće azijske borilačke promocije, Chatri Sityodtong, najavio je kako će ONE Championship ove godine održati čak 50 priredbi, a prva je na rasporedu već za pet dana.

ONE Championship posljednjih je godina u potpunosti osvojio azijsku MMA scenu i ta promocija sve više raste. Ukupno promoviraju čak četiri borilačka sporta, iako je MMA i dalje u prvom planu i na svom rosteru svakim danom imaju sve više boraca. Zbog toga ne treba čuditi što će ove godine održati najviše priredbi od svih borilačkih promocija u svijetu.

"Ušli smo u tjedan borbe za naš prvi ovogodišnji event u Bangkoku. Uzbuđen sam što vam mogu najaviti kako će ONE Championship ove godine održati rekordnih 50 evenata (do sada smo najviše odradili 42, 2019. godine). Budite spremni za velike najave. Idemooooooo!!!", napisao je Sityodtong na Twitteru.

Nakon što su prošle godine organizirali debi nastupe nekoliko pridošlica iz najvećih promocija te isto tako promovirali neke svoje sjajne borce, ONE očekuje ove godine to podići na jednu još višu razinu. Za sada nisu najavili odlazak izvan Azije, no 11 za sada najavljenih priredbi za ovu godinu održat će se u čak osam različitih država.

Već na prvoj priredbi ONE će ponuditi sjajan okršaj za muay thai prvaka muha kategorije između Rodtanga Jitmuangnona i Jonathana Haggeryja te nastupe boraca i borkinja iz desetak različitih država, dok će posljednjeg dana ovog mjeseca Filipini ugostiti priredbu koju predvodi borba za najboljeg borca svijeta slamka kategorije.

Linker
26. travanj 2024 20:13