UFC

UFC-ov plan za koronavirus: White otkrio što će se dogoditi s nadolazećim eventima- 'Svi paničare...'

 Jason Silva/AGIF/ AFP
Dana White otkrio je kako će se UFC ponašati u ovoj čitavoj priči oko koronavirusa.

Dok se diljem svijeta odgađaju natjecanja, UFC će, čini se, nastaviti sa svojim eventima, ali će se isti najvjerojatnije održati iza zatvorenih vrata, a neki od njih bit će i premješteni u APEX objekt u Las Vegasu.

Već je poznato da će UFC Fight Night 170 priredba, koja se ovog vikenda održava u Brazilu, biti fanovima dostupna isključivo preko malih ekrana. White je u razgovoru s ESPN-om potvrdio i da će se UFC Fight Night 171 koji u Londonu predvode Tyron Woodley i Leon Edwards, kako stvari stoje, održati prema planu. UFC on ESPN 8 s Francisom Ngannouom i Jairzinhom Rozenstruikom održat će se, ali ne u Columbusu, već u APEX objektu u Las Vegasu, što znači da će biti zatvoren za gledatelje.

Dalje od ovoga White nije išao, ali veliki broj američkih medija javlja da ista sudbina čeka UFC Fight Night 172 (Alistair Overeem vs Walt Harris), koji bi se trebao, umjesto u Portlandu, također održati u lasvegaškom APEX-u.

"Svi paničare, a mi umjesto toga zapravo radimo na rješavanju problema - razgovaramo s doktorima, predstavnicima zdravstva, predstavnicima Vlade i činimo sve kako bismo pronašli način da sport učinimo sigurnim i samim time nastavimo s eventima. Situacija je takva kakva je, ovo se događa i činit ćemo ono što uvijek činimo - pobrinut ćemo se da se dva zdrava borca mogu natjecati", zaključio je predsjednik UFC-a.

O sudbini velike UFC 249 priredbe koja bi nam 18. travnja trebala donijeti dugoiščekivani meč Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, White nije govorio.

Linker
07. svibanj 2024 22:19