UFC

Gaethje odgovorio Fergusonu na izazov da do petka skine kilograme

Justin Gaethje
 Screenshot (YouTube, UFC)
Nakon što je Tony Ferguson izrazio namjeru da do petka skine kilograme kao da će se njegova UFC 249 borba održati, na isto to je pozvao i Justina Gaethjea. Njegov nesuđeni protivnik ipak je poslao odgovor koji mu se neće svidjeti.

Tony Ferguson nastavio je s treninzima kao da nikakvih promjena po pitanju UFC 249 priredbe nije bilo, a isto tako je najavio kako će skinuti kilograme na granicu lake kategorije i time pokazati da je on pravi prvak.

No, nije to bilo sve, budući da je "El Cucuy" na isto pozvao i svog nesuđenog protivnika, Justina Gaethjea. U objavi na Twitteru, upitao ga je hoće li uspjeli skinuti kilograme do petka. Gaethje na taj izazov ipak nije odgovorio onako kako se Ferguson nadao.

"Ovdje si prijatelju itekako bio u prednost. Ja sam borbu prihvatio 20 dana prije planiranog datuma održavanja. Ne, neću skidati kilograme, lol", napisao mu je Gaethje.

No, ako se ostvare današnje najave Dane Whitea, Gaethje bi svoju težinu na 70 kilograma trebao skinuti 8. svibnja, kad bi se održalo vaganje za priredbu koju je najveća svjetska MMA promocija najavila, no još uvijek nije i službeno potvrdila, kao niti njeno mjesto održavanja.

Linker
07. svibanj 2024 23:04