Hall se obratio nesuđenom protivniku Jacareu, jedan borac se ponudio uskočiti kao zamjena

Uriah Hall vrlo je brzo poslao poruku podrške Jacareu Souzi. Kako je njihova borba otkazana, poželio mu je brz oporavak te izrazio žaljenje što se večeras neće obračunati u Octagonu. Nešto kasnije, Hall je dobio ponudu od UFC borca spremnog istog trenutka uskočiti i tako spasiti njegov nastup.

Uriah Hall nije zamjerio svom protivniku što je na priredbu došao COVID-19 pozitivan. Prihvatio je situaciju na najbolji mogući način te se Brazilcu obratio putem objave na Twitteru.

"Brate, znam da je ovo grozna situacija i žao mi je što moraš prolaziti kroz to. Isto tako mi je žao što smo ostali bez prilike boriti se. Sad prije svega želim brz oporavak tebi i tvojoj obitelji", napisao je Hall.

Ipak, postoji mala iskra nade da Hall ipak nastupi, iako je s obzirom na okolnosti teško tako što očekivati. Naime, u Jacksonvilleu se nalazi Gilbert Burns koji je istog trenutka UFC-u i Hallu ponudio svoje usluge te je spreman tim putem odraditi borbu u srednjoj kategoriji.

"84 kilograma, sutra, ja to mogu! Zašto ne? Ovdje sam u Jacksonvilleu. UFC, poznajem momka", napisao je Burns.

Teško je očekivati da će UFC ovo prihvatiti, budući da je Burns planiran za 23. svibnja i borbu protiv Tyrona Woodleya u Las Vegasu. Kako se Woodley nije borio 14 mjeseci, a nije ga bilo lako navesti na prihvaćanje borbe protiv Burnsa, teško da će UFC zbog Uriaha Halla riskirati s tim da ostanu bez glavne borbe spomenute priredbe.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!