UFC

Hall se obratio nesuđenom protivniku Jacareu, jedan borac se ponudio uskočiti kao zamjena

Uriah Hall
 screenshot/YouTube
Uriah Hall vrlo je brzo poslao poruku podrške Jacareu Souzi. Kako je njihova borba otkazana, poželio mu je brz oporavak te izrazio žaljenje što se večeras neće obračunati u Octagonu. Nešto kasnije, Hall je dobio ponudu od UFC borca spremnog istog trenutka uskočiti i tako spasiti njegov nastup.

Uriah Hall nije zamjerio svom protivniku što je na priredbu došao COVID-19 pozitivan. Prihvatio je situaciju na najbolji mogući način te se Brazilcu obratio putem objave na Twitteru.

"Brate, znam da je ovo grozna situacija i žao mi je što moraš prolaziti kroz to. Isto tako mi je žao što smo ostali bez prilike boriti se. Sad prije svega želim brz oporavak tebi i tvojoj obitelji", napisao je Hall.

Ipak, postoji mala iskra nade da Hall ipak nastupi, iako je s obzirom na okolnosti teško tako što očekivati. Naime, u Jacksonvilleu se nalazi Gilbert Burns koji je istog trenutka UFC-u i Hallu ponudio svoje usluge te je spreman tim putem odraditi borbu u srednjoj kategoriji.

"84 kilograma, sutra, ja to mogu! Zašto ne? Ovdje sam u Jacksonvilleu. UFC, poznajem momka", napisao je Burns.

Teško je očekivati da će UFC ovo prihvatiti, budući da je Burns planiran za 23. svibnja i borbu protiv Tyrona Woodleya u Las Vegasu. Kako se Woodley nije borio 14 mjeseci, a nije ga bilo lako navesti na prihvaćanje borbe protiv Burnsa, teško da će UFC zbog Uriaha Halla riskirati s tim da ostanu bez glavne borbe spomenute priredbe.

Linker
19. travanj 2024 13:33