UFC

Khabib Nurmagomedov: Nakon Poiriera me zanima Ferguson i nitko drugi

Nurmagomedov vs. Ferguson.
 Instagram
Za Khabiba Nurmagomedova nema puno dvojbe oko toga što bi mu trebalo uslijediti nakon borbe protiv Dustina Poiriera. O tome zapravo nije htio puno pričati, no rekao je kako jedino Tony Ferguson može biti idući izazivač.

Khabib Nurmagomedov odradio je medijski telefonski poziv pred borbu koju će idućeg vikenda odraditi protiv Dustina Poiriera. Iako je ispred njega težak ispit, novinari nisu mogli bez da pokrenu temu onoga što slijedi iza toga. Nije Dagestanac bio raspoložen govoriti o bilo čemu drugom osim o borbi koja slijedi, no na kraju je ipak odgovorio.

"Za mene postoji samo Tony Ferguson. On apsolutno zaslužuje borbu za titulu. Tko drugi? Upitao se Khabib, da bi onda uslijedilo pitanje o Conoru McGregoru.

"Ne razumijem što me želite pitati. Taj tip, kad se borio posljednji put? Zašto ga konstantno spominjete? On nije ozbiljno trenirao tri godine, prestanite pričati o njemu. Ne želim pokretati tu temu, čeka me borba protiv Dustina Poiriera pa vas molim da razgovaramo o pravim stvarima", rekao je Khabib.

Na te stvari su se mediji onda vratili, no opet je tu bilo spomena irskog borca. No, po pitanju usporedbe otpora koji mu je pružio on i kakav bi mu idućeg vikenda trebao pružiti Poirier.

"Dustin je trenutno puno kompletniji MMA borac od njega. Pobijedio je puno dobrih boraca ove kategorije, a ja se iskreno ne sjećam kad je Conor nekoga pobijedio. Mislim da mu je pobjeda protiv Eddieja Alvareza zapravo jedina u ovoj kategoriji", rekao je Khabib.

Do borbe je ostalo još točno sedam dana i očekuje se kako bi Poirier ovog vikenda trebao sletjeti u Abu Dhabi. Khabib je tamo već dva tjedna.

Linker
22. travanj 2024 21:26