Kladionice već u ponudu uvrstile meč Adesanya vs. Costa, provjerite tko je favorit

Paulu Costi se neće svidjeti brojke koje su kladionice ponudile ukoliko se netko već sada želi kladiti na gotovo neizbježan meč protiv Israela Adesanye koji će uslijediti. Naime, "bookmakeri" vjeruju da je "Borrachinha" autsajder, a aktualni prvak favorit u tom meču koji u ovom trenutku nije potvrđen od strane UFC-a.

Prema prvim kvotama razlika je prilična. I dok na pobjedu nigerijsko-novozelandskog nokautera možete dobiti relativno skromnih 1.57, koeficijent na slavlje Brazilaca je znatno izdašniji. Pa tako u aktualnoj ponudi možete dobiti čak 2.50 na pobjedu "Borrachinhe" koja bi mu donijela pojas u srednjoj kategoriji.

Za očekivati je da bi se koeficijenti mogli mijenjati kako se još uvijek nedogovoreni meč bude približavao. UFC za sada nije potvrdio da će Adesanya upravo protiv Coste prvi put braniti titulu u srednjoj kategoriji. No, sve osim tog meča bi bio pravi fijasko jer je situacija potpuno čista. Brazilac je prvi izazivač, Adesanya želi taj meč, baš kao i sam Costa. I ono što je najbitnije - UFC fanovi jedva čekaju da ova dva velika "neprijatelja" završe zajedno u kavezu i da se napokon zatvore vrata.

Israel Adesanya vs. Paulo Costa 1.57 - 2.50

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!

Popularni tagovi