UFC

Paulo Costa: Romero neće stići hrvati, završit ću ga

Paulo Costa
 Instagram
Pred najvažniju borbu svoje dosadašnje MMA karijere, Paulo Costa jednostavno puca od samopouzdanja. Najavio je kako će Yoela Romera završiti u prvoj rundi, nakon čega mu nitko neće moći uskratiti status prvog izazivača.

Paulo Costa i Yoel Romero završili su u svojevrsnom drugom planu UFC 241 priredbe, koja se u subotu održava u Anaheimu. Ipak, ovaj duel trebao bi donijeti prvog izazivača srednje UFC-ove kategorije i prema tome ima velik značaj. Osim toga, borba se neuspješno ugovarala već nekoliko puta i sad je napokon samo tri dana ostalo do održavanja. A kako se borba bliži, Costa je sve uvjereniji u svoju uvjerljivu pobjedu.

"Dugo sam čekao borbu protiv Yoela Romera. Ja sam se ozlijedio pa se onda on ozlijedio, no cijelo vrijeme želim tu borbu. Znam da mi nakon borbe protiv Romera slijedi borba za titulu. No, čitav moj fokus je trenutno samo na toj borbi", rekao je Costa u razgovoru za BJPenn.com.

Bit će to i stilski vrlo zanimljiva borba, budući da znamo koliko je Romero eksplozivan borac i koliko dobro hrva, ali isto tako znamo i koliko je Paulo Costa opasan kad pogodi. Uostalom, neporažen je, a 11 od svojih 12 pobjeda ostvario je nokautom.

"Romero je hrvački prvak, no ovo je MMA. Mi ovu borbu nećemo hrvati. Vjerujte mi da ću ga nokautirati, a ako ne bude dovoljno pametan, onda ću ga odvesti na pod i tamo ga završiti. Poručio bih Yoelu da pripazi što želi. Borit ću se protiv njega kao što se uvijek borim. Od prve sekunde borbe ići ću na to da ga završim. Završit ću posao u prvoj rundi", najavio je talentirani Brazilac, nakon čega je još dodao:

"Nitko se nije znao nositi sa snagom mog udarca. Udaram nevjerojatno jako i to neće moći podnijeti niti Yoel Romero."

Borba Coste i Romera nalazi se točno u sredini glavnog programa UFC 241 priredbe te je možda malo nepravedno stavljena u drugi plan. No, nema sumnje kako bi i taj duel trebao biti spektakularan te je u samom startu nevjerojatno zanimljiv.

Linker
23. travanj 2024 09:36