Stipe prije polaska u Anaheim poručio: 'Kreće moja nova šampionska serija'

Prije nego što je poletio za Anaheim na najvažniju borbu svoje MMA karijere, Stipe Miočić je još jednom otkrio svoje planove i ambicije za borbu protiv Daniela Cormiera u kojoj neće tražiti samo osvetu za poraz, nego namjerava krenuti u novu šampionsku seriju.

Stipu je na aerodromu u Clevelandu zatekao reporter sveprisutnog  TMZ Sportsa. Vidjelo se kako bivši prvak teške kategorije nije previše raspoložen za neke izjave, no ipak je odgovorio na pitanje o tome kako se pripremio za ovu borbu te namjerava li ovom borbom krenuti u novi pobjednički niz.

"Radio sam na greškama i poboljšavao sam stvari koje su mi već bile dobre. Napredovao sam svaki dan. Ovom borbom kreće moj novi niz obrana titule prvaka. No, trenutno razmišljam samo o borbi koja me čeka 17. kolovoza", rekao je Stipe.

Nije tu reporter stao nego je još pokušao izvući informaciju o tome što Stipe misli o možebitnom dolasku Jona Jonesa u tešku kategoriju. Ta tema TMZ-u nikako da izađe iz stalnog repertoara pitanja koja postavljaju borcima teške kategorije.

"Spreman sam na bilo koga pa tako i Jona Jonesa. No, trenutno razmišljam samo o borbi koja je ispred mene", izjavio je fokusirani Stipe, koji se nakon još jednog pitanja o Cleveland Brownsima ipak uspio izvući i krenuti prema svom letu za Anaheim.

Miočić je već krenuo sa svojim "Fight Week" obavezama u Anaheimu, a nešto više o njima saznat ćemo kad krene Embedded serijal koji s nestrpljenjem iščekujemo.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!