UFC

Usman novom objavom dao do znanja kako pregovori za borbu protiv Masvidala idu u dobrom smjeru

 Screenshot (YouTube)
Borba Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala na UFC 251 priredbi izgleda sve realnije

Iako se još jučer činilo da je tako što nemoguće za izvesti u kratkom vremenu, odnosno samo tjedan dana prije nego što se priredba održava, sve se više čini kako bi borba Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala uistinu mogla biti glavna borba na UFC 251 programu.

Nakon što je Gilbert Burns bio prisiljen otkazati nastup zbog pozitivnog COVID-19 testa, Kamaru Usman nije se jučer ukrcao na avion koji je borce, njihove timove i medije odvezao na Fight Island. To je značilo kako on na UFC 251 priredbi neće braniti titulu prvaka, a tijekom dana pojavila se i informacija kako su Alexander Volkanovski i Max Holloway promovirani u sudionike glavne borbe.

No, čim se Jorge Masvidal ponudio uskočiti, unatoč što je do priredbe ostalo samo tjedan dana, neke stvari su se promijenile. Jutros smo obavijestili kako su timovi unutar pregovara, a posljednja Twitter objava Usmana daje za pretpostaviti kako oni teku u dobrom smjeru.

On je postavio video iz čije je radnje lako zaključiti kako je poruka da je došlo vrijeme za pojesti nešto, što je izraz koji borci vrlo često koriste nakon ugovorenih borbi. Službene informacije još uvijek nema, no čini se kako bi UFC mogao pripremati još jedan let za Abu Dhabi.

Linker
23. travanj 2024 09:30