UFC

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda Joannino lice 7 dana nakon 'masakra' sa Zhang!

Joanna
 Screenshot
Bivša UFC prvakinja Joanna Jedrzejcyzk se vratila u Poljsku nakon što je prije tjedan dana poražena u dvoboju za titulu slamka kategorije od Weili Zhang. Poljkinja je objavila video zapis na kojem se prvi put vidi njezino lice, koje je prilično stradalo u okršaju s Kineskinjom.

Meč Zhang vs. Jedrzejcyzk je proglašen jednim od najboljih u povijesti ženskog MMA-ja. No, takva epska bitka nije mogla proći bez posljedica. Jedrzejcyzk i Zhang su nakon dvoboja završile u bolnici, a posebno ružno je izgledalo čelo bivše prvakinje koje je nateklo tijekom meča do neprepoznatljivosti.

Nasreću, niti jedna, niti druga nisu pretrpjele teže ozljede. Joanna će doduše morati na operaciju "karfiol uha" koje ju je mučilo i tijekom priprema, a u konačnici je eskaliralo tijekom samog dvoboja. Kako je sama izvijestila, oteklina na čelu splašnjava, a to se može vidjeti i na videu koji je objavila po povratku u Poljsku.

Nije jasno jesu li boje na licu zapravo modrice i posljedica spuštanja otekline ili je Joanna stavila kozmetičku masku. To se pitaju i njezini fanovi u komentarima videa. Vjerojatnije je da se radi o modricama koje su se radi gravitacije s čela spustile najprije na lice, a onda i na prsa.

"Stigla sam kući ekipa. Tri sata je ujutro i priredila sam si mali spa doživljaj. Na licu imam i masku, ali naravno da još uvijek imam mnogo modrica na licu i na prsima. Otok je splasnuo, osjećam se dobro", izjavila je Poljakinja u videu.

Linker
22. travanj 2024 23:06