UFC

(VIDEO) 'Ronda Rousey nisi ti jedina ovdje koja zna napraviti armbar'

Izašla je druga epizda UFC 239 Embedded serijala u kojoj pratimo kako glavne zvijezde eventa provode posljednje dane uoči velike UFC 239 PPV priredbe koja se ovog vikenda održava u Las Vegasu.

U drugoj epizodi možete vidjeti Jona Jonesa i timsku kolegicu Holly Holm kako odrađuju posljednje treninge u Jackson- Wink akademiji u Albuquerqueu prije odlaska u Las Vegas. Jones je na snimci demonstirao i vježbu poluge na ruci te pokazao da je za Brazilca s crnim pojasem u BJJ-u spreman i borbi u parteru. Nakon treninga Jones i Holm su zajedno s trenerima pojeli ručak.

Jonesov protivnik Thiago Santos iskoristio je topli dan da odradi lagani kondicijski trening na lasvegaškom suncu nakon čega će se polako oporavljati i čuvati snagu za subotnji meč. U Vegas je stigao i velteraš Ben Askren koji se odmah iz zračne luke uputio na trening u UFC-ov Performance Institute centar.

UFC 239 održava se u noći sa subote na nedjelju 7. srpnja u T- Mobile Areni. U glavnoj borbi večeri Jones protiv Santosa brani svoju titulu prvaka poluteške kategorije. U drugoj glavnoj borbi Holm će pokušati preuzeti bantam titulu UFC-ovoj prvakinji u dvije kategorije Amandi Nunes. Prije njih Asken će također u glavnom programu odmjeriti snage protiv Jorgea Masvidala.

Linker
22. travanj 2024 02:16