UFC

(VIDEO) Četiri prekida za po 50 tisuća dolara, pogledajte prekrasne nokaute Yaneza i Johnsa

Yanez vs. Rodriguez
 screenshot
UFC Fight Night 181 nije dobio najbolju borbu nego su sva četiri bonusa otišla za najbolju izvedbu

Iako je borba Andersona Silve i Uriaha Halla donijela tehnički sjajan stand up duel, u kojem su oba borca pokazali koliko mogu biti zabavni za publiku, njih dvojica ovog puta ipak nisu nagrađeni bonusom za najbolju borbu priredbi. To ne znači da nihova borba to uistinu nije bila, ali Dana White je smatrao kako četiri borca sa svojim izvedbama više zaslužuju biti nagrađeni s po 50 tisuća dolara.

Prvi od njih je Kevin Holland, koji je nagradu dobio unatoč tome što je kraj njegove borbe protiv Charlieja Ontiverosa uzrokovala ozljeda vrata njegovog protivnika. No, prije toga je Holland izgledao stvarno sjajno te je zasluženo došao do svoje četvrte pobjede u samo pet i pol mjeseci te do drugog bonusa otkako je postao UFC borac.

Sjajnu borbu, možda i svoju najbolju u UFC-u, odradio je Alexander Hernandez. On je od samog početka odlučio Chrisu Gruetzemacheru priuštiti probleme, što je uspio. Nije dugo izdržao njegov protivnik, čak niti pune dvije minute, prije nego je mladi borac serijom udaraca došao do četvrte pobjede u šestom UFC nastupu. Usput je uzeo i svoj treći bonus.

Bonus je više nego zasluženo pripao i debitantu Adrianu Yanezu. Nakon što je u kolovozu impresivnom izvedbom izborio UFC ugovor putem "Contender Seriesa", već u prvoj borbi bio je zaslužan za potez večeri. Victora Rodrigueza prvo je serijom uzdrmao, a onda ga je, kad je ovaj pokušao pobjeći od akcije, doslovno uspavao high kickom.

Posljednji bonus dolazi borcu iz prve borbe večeri, Milesu Johnsu. Nakon dvije i pol runde dominacije, Kevina Navitidada nokautirao je aperkatom sredinom treće. Taj nokaut također možete pogledati ispod odlomka.

Linker
26. travanj 2024 03:35