Regija

‘Frankenstein‘ je pao! Ivan Erslan ekspresnim nokautom završio je iskusnog Brazilca

Ivan Erslan

 Fight Site
Borac iz zagrebačkog ATT-ja najavio je dominaciju i upravo to nam je isporučio

Sjajan završetak FNC 4 priredbe pružio nam je Ivan Erslan (11-1-0). Najavljivao je Erslan kako je uistinu spreman za ovaj meč, a Brazilac Luis Henrique da Silva (16-7-0) uvjerio se u to nakon samo 100 sekundi borbe. 30-godišnji borac iz Obrovca nekoliko puta pogađao je desnicom, sve dok Brazilac konačno nije pao. Uputio je Erslan još nekoliko udaraca i sudac je morao prekinuti meč.

Negodovao je 32-godišnji Brazilac, no prekid je bio opravdan. Inače, Luis Henrique da Silva, borac poznat pod nadimkom ''Frankenstein'' nekadašnji je član UFC-a. Čak šest mečeva odradio je ''Frankenstein'' u najjačoj svjetskoj MMA promociji (2-4 omjer), a Ivan Erslan lakoćom je prošao kroz njega.

Pričao je talentirani hrvatski poluteškaš kako bi mu ova borba mogla potencijalno mogla biti ulaznica za UFC. Njegov ugovor s KSW-om vremenski je istekao i Erslan ima određenu slobodu na tržištu. Johnny Walker borac je koji je ušao u UFC upravo pobjedom nad ''Frankensteinom'', a nadamo se kako će ista sudbina dočekati i Erslana.

Inače, tokom jedne od konferencija za medije, Erslan se pomalo pobunio na prognoze kako će meč između Saše Milinkovića i Olija Thompsona biti najbolji u sklopu FNC 4 priredbe. Ipak, ispostavilo se da su Milinković i Thompson uistinu pružili najbolju borbu večeri, no sigurni smo kako Erslan neće biti ništa manje zadovoljan s ishodom svog meča.

Sve u svemu, FNC je opravdao očekivanja i osječka publika svjedočila je uistinu sjajnoj večeri borbi. Sve je započelo finalima ovosezonskog Armagedona, a više o tome možete pročitati OVDJE. Marin Mikulić pobjedom u prvoj rundi otvorio je program FNC 4 priredbe, a Daniel Bažant, Ivica Trušček, Marko Bojković, Saša Milinković i Ivan Erslan također kući odlaze slavljenički. Šteta za Luku Ćurkovića koji je izgubio od Michaela Reallija, no sigurni smo kako će se Luka vratiti jači te će na nekoj od narednih FNC priredbi pokazati svu raskoš svog talenta.

Linker
07. svibanj 2024 21:55