Regija

(VIDEO) Thomas pokušao preplašiti Smakićija na vaganju, Agron ga žestoko odgurnuo

Lenroy Thomas i Agron Smakići

 Screenshot (youtube, Legacy Boxing Series)
Sve je spremno za interesantnu boksačku priredbu koja se večeras održava u Dubaiju

Hrvatski teškaš Agron Smakići (17-1-0), večeras će se naći na ponajvećem testu u svojoj karijeri. 31-godišnji hrvatski boksač nastupit će u Dubaiju, na priredbi pod okriljem Legacy Boxing Seriesa.

Lenroy Thomas (25-5-1, 13 KO) bit će njegov protivnik, a radi se o 37-godišnjem vrlo iskusnom boksaču s Jamajke. Thomas je dvaput boksao protiv Davea Allena. Jednom je slavio, drugi put je meč prekinut zbog posjekotine koju je Allen zadobio u nenamjernom sudaru glavama. Jason Estrada još je jedno zvučno ime koje je Thomas pobijedio, a ring je dijelio i s boksačima poput Joea Joycea i Dominica Breazealea. Thomas trenutno okupira 66. mjesto na ljestvici teškaša prema Boxrecu.

Naš Smakići 110. je na istoj ljestvici, a protiv Thomasa tražit će treću pobjedu zaredom. Agron je prošle godine odradio dva lakša meča te je pobijedio Andrasa Csomora i Ramazija Gogichashvilija. Danas ga čeka puno ozbiljniji protivnik koji će nam pokazati koliko Smakići trenutno vrijedi.

Jučer je održano vaganje ususret današnjoj priredbi, a žestoko je bilo na sučeljavanju Smakićija i Thomasa. Pokušao je Thomas zastrašiti našeg boksača, ali Smakići ga je snažno odgurnuo i boksači su morali biti razdvojeni.

Što se kilaže tiče, Smakići je težio 109.5 kilograma, a njegov protivnik nešto je teži sa 109.8 kilograma. Priredba započinje danas u 18:00h, a predvode ju Mike Perez i Vasil Ducar borbom za WBA interkontinentalni pojas u cruiseru.

Linker
24. travanj 2024 17:53