UFC

Covington prekršio obećanje pa se ispričao Poirieru: 'Sramim se, izgubio sam živce...'

Colby Covington i Dustin Poirier
 Instagram
Colby Covington odlučio se javno ispričati nakon što je ovog ponedjeljka u razgovoru s Arielom Helwanijem prekršio obećanje koje se odnosilo na njegov odnos s Dustinom Poirierom.

Napeti odnos dvojice elitnih boraca privukao je pozornost nakon što je Poirier jednom prigodom na temu potencijalnog meča s Jorgeom Masvidalom izjavio kako je 'Gamebred' njegov prijatelj i da se 'on ne bi nikad prodao kao Covington'.

Poslije tih riječi nije trebalo dugo da krenu prepucavanja između dvojice bivših privremenih prvaka, no situaciju je privremeno smirio osnivač i vlasnik American Top Teama u kojem obojica treniraju - Dan Lambert.

Čini se da je Colby obećao Lambertu da će se napetosti smiriti, ali je to isto obećanje prekršio kada je u razgovoru s Helwanijem napao svog timskog kolegu.

"Poštujemo pravila American Top Teama i odlučili smo svoje nesuglasice ostaviti sa strane onog trenutka kada ušetamo u dvoranu. No, ne mogu reći što će se dogoditi na ulici. On će vjerojatno bježati od mene, sve do svoje kuće u Louisiani. Znamo da bježi od susreta u Octagonu. On se neće nikada boriti sa mnom. Zbog toga je ovo sve jedna glupost. On je mali istrošeni borac lake kategorije koji pokušava prozivati najvećeg velteraša svih vremena - mene. Znači, sve to nema smisla. Neka se ta kujica drži svoje uloge...", izjavio je Covington pa ubrzo požalio.

Isprika UFC-ovog velteraša stigla je preko društvenih mreža, ali i u intervjuu koji je dao za Submission Radio:

"Prekršio sam obećanje koje sam dao Danu Lambertu i osjećam se loše i posramljeno zbog toga. Izgubio sam živce, rigao vatru na svijet i bio toliko nabrijan na borbu s Tyronom Woodleyjem da sam se 'istresao' na Dustinu. Dustine, žao mi je. Ti si dalje moj prijatelj. Možemo biti prijatelji. Žao mi je ako sam povrijedio tvoje osjećaje dok sam izgovarao neke riječi u prošlosti. Želim da se sve vrati u normalu u ATT-u. Ne želim da bude drame u dvorani", poručio je Covington.

Linker
28. travanj 2024 06:29