Ostalo

Fedor žestoko kritizirao posljednji meč svog brata: 'Alexander je za mene mrtav...'

 Screenshot/ Ilustracija (YouTube)
Fedor Emelianenko vraća se na japansko borilište, preciznije u legendarnu Saitama Super Arenu u kojoj će nadolazećeg vikenda odmjeriti snage s Quintonom 'Rampage' Jacksonom. Veliki Rus ovih dana naveliko odrađuje medijske obveze uoči Bellator 237 priredbe, a na jednoj od njih progovorio je o bolnoj temi koja se ticala njegovog brata Alexandera.

Poznato je da Fedor i njegov mlađi brat nisu u najboljim odnosima. Tema je to o kojoj ikona MMA-a rijetko kada priča, ali za ruski Sport24 Emelianenko stariji je ipak otvorio dušu.

Ovoga puta priča o Alexanderu započela je kada se od Fedora zatražio komentar na posljednju borbu svog brata. Podsjetimo, Alexander je 29. studenog odradio boksački meč u kojem je pred kraj prve runde zaustavio poznatog ruskog strongmana i dizača utega Mikhaila Koklyaeva kojem je, spomenimo, to ujedno bio i boksački debi.

"Meni se čini da to nije sport, već antisport. To čak ne mogu ni nazvati cirkusom jer bi to bila uvreda za cirkus. Tamo nije bilo sporta. A što se tiče Alexandera, molim se da ta osoba pronađe sebe. On je za mene mrtav", izjavio je Fedor na što je novinar dobacio da je Alexander više puta rekao da bi volio izgladiti stvari sa svojim bratom.

"Molim vas, neka se on prvo ispriča onima koje silovao, vrijeđao, prevario za novac,...", dodao je Fedor.

"Ne misliš li da bi mu ti mogao pomoći?"- glasilo je novo pitanje.

"Kako? Znate li koliko sam mu godina pomagao? Puno. Sada bi zapravo moja najbolja pomoć bila ta da mu uopće ne pomažem. On ima svoj put i svoj život. Samo šteta ljudi koji su mu bliski. Bože daj da je došao k sebi i da je njegova priča o promjeni istinita", zaključio je Fedor ovu temu.

Linker
30. ožujak 2024 18:07