Ostalo

(VIDEO) Što smo upravo pogledali? Rumunji su organizirali borbu TikTokera ‘2 na 1‘, sudac snažnim šamarom okončao borbu

2 na 1 borba u Rumunjskoj

 Screenshot (twitter, Matysek88)
Rumunjska RXF MMA organizacija poznata je po ovakvim bizarnim mečevima

Rastom MMA-a kao sporta, diljem svijeta raste broj organizacija i evenata koje pokušavaju organizirati što ‘‘posebnije‘‘ i specifičnije MMA evente. Rusi i Poljaci nekako prednjače po tom pitanju s nizom evenata i borbi prema nesvakidašnjim pravilima, ali imaju i Rumunji svoga ‘‘konja za trku‘‘.

RXF MMA ime je tog ‘‘konja‘‘, odnosno rumunjske borilačke organizacije koja nerijetko zabavlja publiku svojim čudnovatim mečevima. Jedan od takvih zbio se i na njihovom posljednjem eventu.

Rumunji su organizirali svojevrsni ‘‘freak fight‘‘ u kojem smo mogli gledati borbu ‘‘2 na 1‘‘. TikTokeri Cedy i Dustinel borili su se protiv Alexandrea Bobicioua. Bobiciou je također svojevrsni ‘‘influencer‘‘, ali i zaljubljenik u teretanu.

Svi dosad navedeni likovi imaju respektabilnu sumu pratitelja na društvenim mrežama, a na RXF MMA eventu međusobno su upareni. Cedy i Dustinel činili su jedan tim, dok je Bobiciou dobio priliku sam se obračunati s dvojicom.

Bobiciou je dobro započeo borbu i svojim udarcima uspijevao je parirati dvojici protivnika istovremeno. Borba se zakomplicirala kad je Bobiciou odlučio upustiti se u parter s jednim od TikTokera. Tu su se zapravo i zakomplicirale stvari.

TikToker poznat pod pseudonimom Dustinel iz gornje pozicije nemilosrdno je udarao Bobicioua. Bilo je tu svakakvih udaraca, a Dustinel je posebno agresivan bio udarcima nogom u stražnjicu i leđa svog protivnika.

Nije poznato kakva su točno pravila na snazi u ovakvom meču, ali sucu se nisu svidjeli takvi potezi Dustinela. Naime, Bobiciou i Cedy vodili su bitku u parteru i sudac je smatrao kako nije prikladno da Dustinel nogom udara Bobicioua dok se on nalazi na tlu. Nekoliko puta sudac je morao odmaknuti Dustinela, a u jednom trenutku sucu Yamotu Zahariji uistinu je prekipjelo.

Sudac je spriječio Dustinela da zada još jedan udarac nogom, Dustinel se našao na tlu, a sudac mu je ‘‘zalijepio‘‘ šamarčinu kako bi ga primirio. Borba je u tom trenutku stala, Dustinel je ležao na tlu i signalizirao je kako ne može nastaviti s borbom. Nekoliko muškaraca ušetalo je u kavez, a sudac je poprilično agresivno potjerao Dustinela iz kaveza, a zatim i ostale muškarce koji su kročili u kavez.

Inače, ovo nije prvi fizički sukob suca Zaharije i Dustinela. Tijekom prošle godine Cedy i Dustinel međusobno su se borili, a Cedy je slavio ‘‘giljotinom‘‘. Dustinel se pokušao obračunati sa Cedyjem nakon prekida borbe, ali Yamoto Zaharija spriječio je sukob atraktivnim rušenjem.

Nećemo se dalje zadržavati na analizi i pojašnjenju ovih događaja. Najbolje je da sve pogledate sami u videima koje smo priložili unutar članka.

Linker
30. ožujak 2024 08:52