K1 i Boks

Mayweather provokacijom podsjetio McGregora na obećanje koje je dao Mikeu Tysonu

Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr
 John Gurzinski / AFP
I bivši boksački prvak Floyd Mayweather Jr. odlučio je reagirati na umirovljenje Conora McGregora

Conor McGregor po treći je puta u karijeri objavio odlazak u mirovinu. Bivši dvostruki UFC-ov prvak svoju je odluku objavio nedugo nakon završetka prošlog vikenda održane UFC 250 priredbe.

"Pozdrav ljudi, odlučio sam se umiroviti kao borac. Hvala svima na sjajnim uspomenama. Kakva je to vožnja bila! Ovo je fotografija moje majke i mene u Las Vegasu, nakon jedne pobjede koja je bila vrijedna svjetske titule. Odaberi dom iz snova, Mags. Što god želiš, tvoje je", napisao je Irac na Twitteru da bi nešto kasnije razgovarajući s ESPN-om svoju odluku objasnio uz riječi:

"Ova me igra više ne uzbuđuje, to je objašnjenje. Sve to čekanje, ništa se ne događa... Prolazim kroz opcije protivnika i u ovom trenutku ne postoji ništa što bi mi se svidjelo. Jednostavno su trebali pustiti da se stvari dalje odvijaju. Ne znam zašto namjeravaju čekati s borbom Khabiba i Gaethjea sve do rujna? Znate što će se dogoditi u rujnu, to sigurno neće, dogodit će se nešto drugo. Ja sam imao dobar plan, no nisu ga prihvatili. Što god da sam ja predložio, oni su išli protiv toga samo da pokažu svoju moć. Trebali su organizirati borbu mene i Justina za privremenu titulu te tako nastaviti sa svime. Imao sam svoje ciljeve i planove za ovu sezonu. Sve sam imao posloženo. Nažalost, sa svijetom se dogodilo ovo što se dogodilo. I sada se događa svašta. Žele me seliti gore - dolje po kategorijama i nuditi mi glupe borbe. Nije me briga za to, prebolio sam sve", poručio je, između ostalog, McGregor, a nešto više o svemu možete pročitati OVDJE.

Na Conorovu poruku ubrzo su reagirali mnogi, a među njima i Floyd Mayweather od kojeg je 2017. izgubio u boksačkom ringu.

"Ako se ne varam, zar nisi Mikeu Tysonu rekao da me možeš pobijediti ako dođe do našeg revanša? A sada odustaješ! Mislio sam da želiš pobijediti najbolje? Ako se odlučiš vratiti, ja sam tu i čekat ću te s novom kaznom", napisao je Mayweather uz Conorovu fotografiju torte nastale povodom njegovog odlaska u mirovinu.

Podsjetimo, Floyd u svojoj poruci aludira na jednu 'razmjenu' McGregora i legendarnog Mikea Tysona koja je nastala nedugo nakon što je slavni teškaš nahvalio Irca za njegov nastup protiv Mayweathera.

"Mike, hvala ti. I znaj da ću u neizbježnom revanšu, sa svim znanjem kojeg sam dosad prikupio o Floydovom stilu i uz vodstvo mog starog boksačkog trenera, riješiti tu zagonetku i pobijediti Floyda. Kunem ti se svojim životom", obećao je tada McGregor.

View this post on Instagram

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Linker
20. travanj 2024 09:38