K1 i Boks

O‘Malley odgovorio američkom boksaču: ‘Uništio bih te za nekoliko minuta, nevjerojatno je koliko si glup‘

Sean O‘Malley

 SCREENSHOT
Ryan Garcia prozvao je O‘Malleyja na MMA meč u MMA Houru

Prozivke između boksača i MMA boraca uvijek idu nekako vode ka boksačkom meču između uključenih strana. Mnoštvo MMA boraca napravilo je tranziciju u boks tijekom posljednjih nekoliko godina, no ujutro smo pisali o "kontra" slučaju, to jest da boksač želi napraviti tranziciju u MMA, a riječ je o Ryanu Garciji.

Boksač za kojeg mnogi navode da ima "najbrže ruke na svijetu" prozvao je Seana O‘Malleyja te izjavio da je već kontaktirao Danu Whitea oko tog meča.

"Takve tranzicije (iz MMA u boks) već smo gledali. Znam da bih ga nokautirao u boksačkom meču i to nije fer. Pošteno je da se testiram u MMA-u. Znam da kad bih se fokusirao isključivo na to i kad bih trenirao svakog dana uz pomoć Natea Diaza, čak i Alexa Pereire i svih ostalih, on (O‘Malley) me ne bi porazio. Doći ću sa svime što imam i uništit ću O‘Malleyja u UFC-u", kazao je na gostovanju u MMA Houru.

Nije dugo trebalo da "Suga" odgovori na ove prozivke, a nije bio niti najmanje blagonaklon prema Garciji, štoviše, uputio mu je "ozbiljne" prijetnje:

"Prijatelju, uništio bih te za nekoliko minuta. Čak nije ni realno. Nevjerojatno je koliko si glup. Ne moram te ni rušiti da pobijedim, na koju foru me misliš nadmašiti u MMA-u? Deluzije", kazao je prvak bantam kategorije u TimboSugarShow podcastu.

Oba borca trebala bi preusmjeriti svoj fokus jer Garciji vjerojatno predstoji meč s Devinom Haneyjem 20. travnja, dok O‘Malley brani titulu protiv Marlona Vere idući tjedan na UFC-u 299.

Linker
07. svibanj 2024 02:38