K1 i Boks

Robert Helenius rekao da razmišlja o mirovini nakon što ga je Wilder brutalno nokautirao

Robert Helenius 

 ANGELA WEISS/AFP/Profimedia
Deontay Wilder ga je nokautirao u prvoj rundi i natjerao da razmisli o nastavku karijere

Deontay Wilder ovog je vikenda u prvoj rundi brutalno nokautirao bivšeg sparing partnera Roberta Helenisua. ‘‘Nordijska noćna mora‘‘ ipak nije bila noćna mora za Wildera koji se vratio nakon godinu dana neaktivnosti vrlo lagano došao do pobjede, a boksačka karijera Heleniusa je možda gotova.

Robert Helenius je prije ovog subotnjeg poraza dvaput pobijedio Adama Kowanickog, tako da se smatralo da bi barem mogao pružiti nekakav otpor ‘‘Bronze Bomberu‘‘. To nikako nije bio slučaj jer je brutalno nokautiran u prvoj rundi, a nakon toga rekao je da razmišlja o mirovini.

‘‘Još uvijek ne mogu definitivno reći, ali vrijeme će pokazati. Dobro sam, malo sam tužan jer sam te večeri mogao bolje. Jednostavno me uhvatio, to je boks čovječe. Jako ga poštujem, drago mi je da je on osoba od koje sam morao izgubiti‘‘, rekao je Helenius za Blue Blood Sports TV.

Wilder se ovom pobjedom vratio na pobjedničke staze nakon dva teška poraza od Tysona Furyja, a u jednom trenutku se čak bio i umirovio. No, dobro je da nije jer ima tek 36 godina i sigurno u njemu ima još dobrih mečeva. Nakon pobjede je rekao kako želi ‘‘top protivnika‘‘, ali se za sad još ništa ne zna. Prozvao je Ruiza i Usyka tako da ćemo tek vidjeti što je sljedeće za ‘‘Bronze Bombera‘‘.

Dok čekamo neke službene vijesti, OVDJE možete pogledati kako je Wilder brutalno ‘‘ugasio‘‘ Heleniusa.

Linker
16. travanj 2024 16:01