K1 i Boks

(VIDEO) Od Natea Robinsona do Tyrona Woodleyja: Pogledajte sve Paulove pobjede nokautom

Jake Paul

 Yaroslav Sabitov/Shutterstock Editorial/Profimedia
Jake Paul upisao je neke uistinu spektakularne nokaute u svojoj karijeri

Jako bitan i velik meč večeras čeka Jakea Paula. Tommy Fury bit će njegov protivnik na priredbi u Saudijskoj Arabiji, a Paula i Furyja u ringu možemo očekivati iza 23:00h.

Jakeu će to biti sedmi profesionalni nastup, a slavio je u svih šest dosadašnjih nastupa. Profesionalni debi odradio je početkom 2020. godine, a tehničkim nokautom u prvoj rundi porazio je YouTubera AnEsonaGiba u prvoj rundi.

Bila je to prva od ukupno četiri Jakeove pobjede nokautom. Preostale tri upisao je u mečevima protiv Natea Robinsona, Bena Askrena i Tyrona Woodleyja. Nokaut protiv Natea Robinsona bio je zapravo onaj kojim je Paul privukao nešto veću pažnju borilačke javnosti.

Robinson je umirovljeni košarkaš i dugogodišnji NBA igrač, a Paul ga je brutalno nokautirao u drugoj rundi borbe. Nakon toga Jake je ugovorio meč protiv Bena Askrena, renomiranog MMA borca i bivšeg prvaka Bellatora i ONE Championshipa. Očekivalo se da će profesionalni borac namučiti Paula više nego košarkaš poput Robinsona, ali Askren je izgubio tehničkim nokautom već u prvoj rundi.

Uslijedila je pobjeda podijeljenom sudačkom odlukom protiv Tyrona Woodleyja, bivšeg UFC-ovog prvaka. Woodley je priliku za revanš dobio krajem 2021. godine, ali proveo se još gore.

Paul je 18. prosinca (12. mjesec) 2021. godine upisao vjerojatno najspektaularniju pobjedu u svojoj karijeri. Desnicom je sjajno pogodio Woodleyja u šestoj rundi borbe i bivši UFC-ov prvak ostao je ležati van svijesti. Paul je tada dokazao da se MMA borci jako teško mogu nositi s njim u boksačkom ringu, a večeras će pokušati nokautirati i profesionalnog boksača.

Sve o njegovom protivniku Tommyju Furyju možete pročitati OVDJE, a kompilaciju svih Jakeovih pobjeda nokautom možete pogledati klikom na LINK.

Linker
11. travanj 2024 13:45