UFC

Valentina Shevchenko: ‘Erin Blanchfield je kao mladi psić koji laje i skače okolo, nije iskusila život‘

Valentina Shevchenko 

 Diego Ribas/PxImages/Newscom/Profimedia
Blanchfield je rekla da Valentinin parter nije na razini, a prvakinja na to jednostavno nije mogla šutjeti

Ovog vikenda na UFC 285 priredbi Valentina Shevchenko ponovno brani svoj pojas, i to osmi put zaredom. Devet pobjeda zaredom i pet godina bez poraza su činjenice koje pokazuju o kakvoj se borkinji radi, a s obzirom da je na sve to i prvakinja, nimalo ne čudi činjenica da na svoju adresu dobiva razne prozivke.

Erin Blanchfield je nedavno svladala Jessicu Andrade te se dotaknula prvakinje. Tom prilikom je rekla kako je Valentinin BJJ dosta bazičan i rudimentaran, a spomenula je i kako je sigurna da nikog ne može završiti u parteru. Rekla je i da je Taila Santos razotkrila rupe u njenoj igri, a na to je sve reagirala Valentina:

‘‘Vrlo je smiješno slušati ju kako to govori, pogotovo jer se radi o djevojci koja ima 23 godine i koja ima tek pet borbi u UFC-u. Stvarno je smiješno. Dobra usporedba bi bila da je ona kao mladi psić koji laje i skakuće okolo, sretan je i još nije vidio života. Nije iskusio nikakve nedaće u životu i uši su visoko podignute‘‘, rekla je Valentina za MMA Fighting.

‘‘To se događa sa svim tim borcima. Mladi su, još uvijek se ničeg ne boje. Nisu iskusili pritisak. To je sve prije prvih pravih udaraca, prije prave konkurencije. To se dogodilo Maycee Barber, a događalo se i drugima. Nakon toga ih vidite kako pričaju drugačije. Vidite ih kako počnu sazrijevati‘‘, dodala je.

34-godišnja Valentina će ovog vikenda odraditi prvi nastup ove godine, a još je i prije rekla kako bi željela nastupiti više puta u 2023. Lani je nastupila samo jednom, i to u onom tijesnom meču protiv Taile Santos.

Linker
22. travanj 2024 17:22