Ostalo

Bellatorov prvak Eblen progovorio o Romeru i steroidima: ‘Nisam siguran da je sto posto prirodan‘

Yoel Romero

 Marcus Stevens/Zuma Press/Profimedia
Rekao i da ne zaslužuje napad na titulu srednje kategorije

Johnny Eblen je u šestom mjesecu iznenadio sve i zaustavio legendarnog Gegarda Mousasija i prekinuo mu niz od četiri pobjede. No, nije mu samo prekinuo niz nego mu je i uzeo pojas Bellatorove srednje kategorije, a izgleda da Eblen još uvijek nije siguran da se želi u ovom trenutku boriti protiv Romera.

Romero je prošlog vikenda odradio novi nastup u Bellatorovom kavezu gdje je u trećoj rundi laktovima završio legendu Melvina Manhoefa, koji se tom prilikom i umirovio iz MMA sporta. Već i prije tog meča Romero je najavljivao kako će se nakon ove borbe vratiti u svoju matičnu srednju kategoriju, ali da ga zanima i pojas kojeg drži upravo Eblen.

Naravno, ni prvak nije samo sjedio prekriženih ruku dok ga je Romero prozivao. Jučer je gostovao na portalu MMA Junkie gdje su ga pitali upravo o tome, a također je imao štošta za reći o Romeru i dopingu:

‘‘Ja mislim da mu treba još jedna velika pobjeda, pogotovo u srednjoj kategoriji. Također, moramo biti sigurni da on uopće može skinuti na 84, uvijek je imao problema oko toga. Ne zanima me netko tko ne može skinuti kilograme‘‘, rekao je Eblen.

Dotaknuo se i dopinga:

‘‘Ne znam je li ovaj lik sigurno prirodan. Niti me ne zanima, razbit ću ga bio on na steroidima ili ne. Ne kažem da je na steroidima, ali nisam siguran oko toga. Tko zna. Kako Nate Diaz kaže, svi oni su na steroidima.‘‘

Na samom kraju je rekao kako ne smatra da je Romero elitni borac u srednjoj kategoriji. Rekao je kako je snažan i eksplozivan, što je impresivno jer ima 45 godina, ali smatra kako ne bi trebao dobiti priliku za pojas kojeg on trenutno drži.

Linker
23. travanj 2024 19:14