Ostalo

Bivši zločesti dečko UFC-a službena je zamjena u meču Logana Paula i Dillona Danisa: ‘Ja sam pravi borac, normalno da su me zvali!‘

Logan Paul

 JONATHAN BRADY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Jonathan Brady/pa Images/profimedia
On je tu u slučaju da se Danis ne pojavi

Mike Perry ugovoren je kao rezerva za boksački meč Dillon Danisa protiv Logana Paula. Danis (0-0) se susreće s Paulom (0-1) na “The PRIME Card” Misfits Boxinga, koji bi se trebao održati 14. listopada u AO Areni u Manchesteru, Engleska, a prenosi se na DAZN-u. Borba je predviđena za šest rundi po tri minute, ako se održi.

Budući da mnogi sumnjaju u Danisovo pojavljivanje, Perry je imenovan kao zamjena za borbu. Danis se nije natjecao u borilačkim sportovima od borbe u Bellatoru u lipnju 2019. godine u kojoj je pobijedio Maxa Humphreyja "submissionom" u prvoj rundi.

"Hej, ja sam pravi borac. Ovo je ono što ja radim. Ovako hranim svoju obitelj. Ovi dečki su dobivali novac na druge načine. Oni žele respekt u ovoj igri, pa su me pozvali ovdje. Ako se Danis ne pojavi, spreman sam za borbu. Svi znaju, kada dobijete Mikea Perryja na ‘cardu‘, dobit ćete borbu koju ste tražili.”

Otkako se razišao s UFC-om, Perry blista pod zastavom BKFC-a, porazivši Juliana Lanea, bivšeg Bellatorovog izazivača za titulu Michaela Pagea, a nedavno i bivšeg UFC prvaka srednje kategorije Lukea Rockholda tehničkim nokautom ovog travnja. "Platinum" kaže da je bio u dvorani i da će biti spreman za polazak ako zatreba.

"Trenirao sam, ostajem u formi. To je za mene stil života. Logan je prilično velik tip. Ovi momci su malo teži nego gdje se ja obično borim. Sve dok sam u formi, trčim mnogo kilometara, radim na cesti, dižem utege i izvodim svoje boksačke runde kako volim, bit ću spreman pojaviti se ako me budu trebali”, zaključio je Perry.

Paul i Perry na kraju su odradili i sučeljavanje, a možete ga pogledati na dnu članka.

Linker
05. svibanj 2024 16:21