Ostalo

Nate Diaz stao u obranu Conora McGregora: ‘Vrijeđao mu je ženu, začepit ću mu usta‘

 Nate Diaz 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Još samo dva tjedna ostalo je do njihovog meča

Jake Paul je u više navrata pokušao ‘zakuhati‘ tenzije između njega i Conora McGregora, konstantno ga prozivajući i vrijeđajući na društvenim mrežama još od kraja 2020. godine. McGregor je uporno ignorirao njegove verbalne prozivke, dok u intervjuima nije htio niti spomenuti njegovo ime.

Slavni Irac je otvoreno dao podršku Nate Diazu u mečku koji mu dolazi protiv YouTubera Jakea Paula. Nate i McGregor su se u dva navrata susreli u Oktagonu, od kojih je svatko upisao po jednu pobjedu, no nakon toga kao da su počeli respektirati jedan drugoga i zakopali ratnu sjekiru. Tako je Nate Diaz ovoga puta stao u obranu svog starog rivala i žestoko opleo po Jakeu Paulu.

"Ja sam taj koji će ti reći da začepiš je**** gubicu jer ću te inače nalupati. Moraš imati poštovanja jer ako ćeš omalovažavati nečiju ženu onda je to već ozbiljna stvar, a ne samo poziv na borbu." - stao je Nate u obranu McGregorove žene.

"Nitko iz UFC-a ne želi ništa reći jer svi se prave da se on ne zna zapravo tući. Nitko mu ne želi reći da zašuti pa ću to morati ja. A onda kada sve eskalira ja ću biti taj koji će mu pokazati gdje mu je mjesto." - nastavio je Diaz.

McGregor je prije dva mjeseca rekao Arielu Helwaniju za ‘Matchroom Boxing YouTube channel‘ da navija za Diaza protiv Jakea Paula u njihovom nadolazećem meču.

"Navijam za njega. Ovaj drugi je samo magarac, ali magarac koji može udariti, tako da se mora čuvati. Vjerujem da će se Nate pripremiti za njega i da će ga dobro nalupati po glavi."

Borba Jakea Paula i Natea Diaza zakazana je za 5. kolovoz (osmi mjesec), što je za dva tjedna.

Linker
07. svibanj 2024 12:14