Ostalo

Rockhold je u pregovorima s velikom organizacijom: Ovog vikenda uživo će gledati i borbu za titulu

Luke Rockhold 

 Alejandro Salazar/PXImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Rockhold i Coker se poznaju još iz dana Strikeforcea, tako da će se vjerojatno i uspjeti dogovoriti oko uvjeta ukoliko Luke to uistinu želi

Luke Rockhold je jedan od istinskih veterana ovog sporta, a svoju UFC karijeru je završio u osmom mjesecu prošle godine. Tom prilikom je izgubio od Paula Coste, no pružio je jako kompetitivan i težak meč za mlađeg Brazilca koji je sudačkom odlukom ipak slavio nakon tri runde.

Bogatu karijeru je Luke imao, a svojevremeno je držao pojas i u Strikeforceu, te kasnije i u UFC-u. Upravo iz vremena Strikeforcea je ostao dobar sa Scottom Cokerom, današnjim šefom Bellatora koji izgleda ima ponudu za njega. Rockhold je neki dan rekao kako ga zanima boks i eventualni mečevi protiv YouTubera, no Coker je najavio kako će imati razgovor sa Rockholdom:

‘‘Razgovarali smo sa Daveom Martinom i vjerojatno će se doći ovdje boriti. Vjerojatno ćemo imati razgovor ili dva. Još uvijek nismo imali pravi razgovor jer smo zauzeti s ovom priredbom, ali u jednom trenutku hoćemo. Vidjet ćemo hoćemo li nešto raditi i hoćemo li se naći oko uvjeta‘‘, rekao je Coker na press konferenciji za Bellator 290.

Luke Rockhold trenutno ima 38 godina i prošlog kolovoza (8. mjesec) se vratio borbama nakon gotovo tri godine pauze. Prije toga je naoravio jedan kraći izlet u polutešku kategoriju gdje je završio teško nokautiran od strana Jana Blachowicza, a prije toga je u srednjoj kategoriji izgubio od Yoela Romera također nokautom.

Istina je da bi bilo zanimljivo vidjeti Rockholda u Bellatoru protiv njihovih srednjaša, recimo Gegarda Mousasija ili prvaka Eblena. Mogao bi se u tom slučaju dogoditi i revanš sa Yoelom Romerom koji sada nastupa u poluteškoj kategoriji, no sigurno bi se uspjeli dogovoriti oko kilaže. Ostaje samo pitanje onoga što Luke želi, a to ćemo uskoro i saznati.

Linker
19. travanj 2024 19:16