Ostalo

(FOTO) Tommy Fury šokirao fanove fizičkom transformacijom, pljušte komentari: ‘Steroidi su se isplatili!‘

Tommy Fury

 JORDAN CROSBY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Jordan Crosby/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Tysonov mlađi polubrat izazvao je brojne reakcije svojom posljednjom objavom na Instagramu

Tomy Fury krajem veljače je u saudijskom Diriyahu pobijedio Jakea Paula podijeljenom sudačkom odlukom, a ovog će vikenda u Manchesteru pokušati uzeti skalp još jednom YouTuberu, KSI-u. Borba je dogovorena u kategoriji do 83 kilograma, a mlađi polubrat "Gypsy Kinga" u srijedu je objavom na svom Instagram profilu potvrdio kako je u ozbiljnom trenažnom procesu za nadolazeći meč.

Tommy je, naime, objavio kolaž dviju fotografija pri čemu prva prikazuje njegovo izdanje iz ranijeg razdoblja, dok je druga fotografija nova i iz nje je razvidno kako je 24-godišnjak uložio popriličan trud ne bi li postigao "izrezan" izgled. Brojni fanovi iznenađeni su, pa i šokirani, Furyjevom transformacijom, a neki od njih su posumnjali i da je njegov novi izgled posljedica konzumacije nedozvoljenih sredstava.

"Prijatelju, to nije prirodno", "Nema testiranja na steroide?", "To je prirodno?", "Juicehead", "Steroidi su se isplatili", samo su neki od komentara fanova. Prema ranijim navodima britanskog Mirrora, Fury i KSW testirani su od strane Doprovoljne antodopinške agencije (VADA) i obojica su isporučili negativne nalaze na nedozvoljena supstance.

Linker
29. travanj 2024 11:58