Ostalo

(VIDEO) Leon Edwards sinoć uskočio u kavez nakon što mu je brat izgubio, htio se obračunati s prvakom Eblenom

Johnny Eblen

 Twitter, Bellator
Video cijele situacije možete pogledati pri dnu članka

Sinoćnju Bellator 299 priredbu predvodili su prvak Johnny Eblen i Fabian Edwards, a slavio je Eblen nokautom u trećoj rundi. Došao je tako Eblen do nove obrane titule u srednjoj kategoriji, a sinoćnji nastup mu je pomalo zasjenio incident koji se dogodio nekoliko sekundi nakon same borbe.

Fabian Edwards je inače brat UFC-ovog prvaka velter kategorije Leona Edwardsa, a ono što je Eblen učinio nakon prekida borbe užasno je razljutilo UFC-ovog prvaka. Naime, Eblen je nakon sučevog prekida ustao s Edwardsa i počeo vikati na njega, tako da je Leon silno ljutit ušao u kavez i krenuo prema prvaku Eblenu.

Krenuo je i Eblen prema njemu, a s obzirom da je bilo puno osiguranja u kavezu, uspeli su ih razdvojiti te ipak nije došlo do fizičkog obračuna. Leonu nije sjelo kako se Eblen ponio prema njegovom nokautiranom bratu, a takve scene su nesportske u svakom slučaju te to ne želimo gledati u kavezu.

Kasnije su se emocije smirile te su se rukovali Johnny i braća Edwards, tako da su očito odmah odlučili zakopati ratne sjekire. Što je sljedeće za prvaka Eblena se još uvijek ne zna, ali jedna stvar je sigurna: iz borbe u borbu izgleda sve impresivnije!

Video sukoba pogledajte ispod:

Linker
03. svibanj 2024 10:02